12 Mart 2013 Salı

Acnecinamide Tonik ! Yeni Ürün !

Akneler hepimizin başının belası!
Peki aknelere yenik mi düşüyoruz hayır!
Ya benim gibi "Yeter" deyip Roaccutane gibi ağır ilaçlar kullanıyorsunuz ya da o kadar sabrınız yoksa aknelere karşı özelleşmiş ürünlerle cildinizi savunuyorsunuz.


Acnecinamide Tonik yepyeni bir ürün. Gözenekleri sıkı ve canlı bir cilt vadediyor. 

Alıştığımız ürünlerden farklı olarak probiyotik kompleksi içeriyor. Doktora yapmam nedeniyle probiyotikler konusunda epey bilgi sahibiyim. 
Cilt bakım ürünlerine probiyotiklerin eklenmesi yenilikçi yaklaşımlardan birisi diyebilirim. Probiyotikler yoluyla cildimizdeki sebum ve sivilceye neden olan bakterilerin uzaklaşıp doğal cilt dengesi sağlanıyor. 
Bu da düzenli kullanımda akneyle savaşımızda bizi zafere götürüyor.



Yukarıdaki kıvrık kıvrık şeyler P. acnes denen ve akneye neden olan bakterinin mikroskobik görüntüsü. Bu bakteri ciltteki yağlardan beslenerek sivilce üretiyor. Probiyotik içeren bu tonik ile ciltteki sebum azalıyor ve antibakteriyel etki sağlanıyor!


Biliyorsunuz Roaccutane tedavisinin ilk aylarında aknelerde acaip artış oluyor, bu sebeple tedavimi cilt bakım ürünleriyle de destekliyorum. Ve bu dönemi gayet rahat atlatıyorum.
Uygulamadan hemen sonra cildinizde ferah bir his kalıyor, kokusu da aynen öyle pek ferah. 
Yüz yıkama jeli, tonik, nemlendirici işlem tamamdır!

Tonik eczanelerde 24 TL gibi uygun bir fiyata satılıyor bildiğim kadarıyla. Daha fazlasını öğrenmek için Acnecinamide facebook sayfasına mesaj atabilirsiniz. Sorularınızla yakından ilgileniyorlar.

Not: Bu yazının her satırı bana aittir ve kişisel yorumlarımı içermektedir, her ürün farklı ciltlerde farklı reaksiyonlar verebilir. İyi gelip gelmeyeceğini ancak deneyerek öğrenebilirsiniz.

Siz aknelerle mücadelede hangi ürünleri kullanıyorsunuz?

1 yorum:

audrey dedi ki...

bu marka migrosda da var ve muhtemelen orada daha ucuzdur. daha önce 3 değişik ürününü aldım markanın migrosdan bilsem indirimden bunu da alırdım ..

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)