28 Mayıs 2012 Pazartesi

DDF Ultra-Lite Oil Free Moisturizing Dew UV Moisturizer SPF 15


Yağlı ve Hassas Ciltlere Sunulan Konfor...
Ultra-Lite Oil Free Moisturizing Dew UV Moisturizer SPF 15
 
Alerijik, hassas ve aynı zamanda yağlı bir cilde sahipseniz DDF Ultra-Lite Oil Free Moisturizing Dew UV Moisturizer SPF 15 tam sizin cildinize göre...
DDF’in hassas ve alerjik ciltlere özel serisi, geliştirilmiş formülleriyle hassasiyeti giderirken aynı zamanda farklı cilt sorunlarına çözümler üretiyor. Hem yağlı hem de hassas bir cildiniz varsa DDF’in size özel geliştirdiği nemlendirici kremi bir deneyin. DDF Ultra-Lite Oil Free Moisturizing Dew UV Moisturizer SPF 15 irite olmuş, normalden yağlıya eğilimli ciltler için, iritasyonu azaltıcı anti-inflamatuar, gözenekleri sıkılaştırıcı, sakinleştirici, rahatlatıcı, kolayca ve hızlıca ebsorbe edilebilen bir nemlendirici.
DDF Ultra-Lite Oil Free Moisturizing Dew UV Moisturizer SPF 15 içeriğindeki zeytinyağı ile cildi doğal yoldan derinlemesine nemlendirken, Aloe Vera ile sakinleştiriyor ve rahatlatıyor. Güçlü bir antioksidan olan siyah üzüm çekirdeğini bünyesinde barındıran ürün hasar görmüş cilt dokusunu onararak cildnizi serbest radikallere karşı koruyor. SPF 15 güneş korumasıyla yaz/kış vazgeçemeyeceğiniz DDF Ultra-Lite Oil Free Moisturizing Dew UV Moisturizer SPF 15 yağlı ciltlerin en büyük sorunu olan geniş gözenekleri de kontrol altına alıyor.

Basın Bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)