4 Mart 2014 Salı

Kozvi. com online alışveriş | Anti ageing göz kremi

Kozvi. com' dan daha önce blogumda bahsetmiştim. Nedam Kozmetik tecrübesiyle müthiş indirimli fiyatların birleştiği bir online alışveriş sitesi...İndirimli fiyatları görünce ben de ihtiyaçlarıma yönelik bir alışveriş yapmak istedim. 

Maalesef şimdiye kadar hiç yaşamadığım amansız bir sorunum var. Son yıllarda yoğun çalışma temposu ve sürekli göz altı kapatıcısı kullanmam nedeniyle göz altındaki morluklarım epey belirginleşti. Aslında morluktan ziyada yorgunluk ifadesi veren bir kırmızılık - koyuluk hali var.
REN markasını daha önce hiç denememiştim. Kozvi.com' da REN Keep young and beautiful göz altı kremi benzer sitelere göre epey uygundu. Aynı şekilde tırnak etlerim için Sally Hansen' in kütikül giderici jelini de aldım. Kargo ücreti zaten 1 TL' cik:)



Sally Hansen Instant Cuticle Remover: Kozvi.com' da bu ürün nerdeyse yarı fiyatına. Tırnak etleri üzerine 1 dk uygulayıp, etleri geri itiyorsunuz. İşini kesinlikle çok iyi yapıyor  ve tırnak etlerinden kurtulmuş oluyorsunuz. Tırnak diplerinde yara ya da soyulmalar varsa iyileşmeden kullanmayın.


REN Keep young and beautiful anti ageing göz kremi: İsmi fazlasıyla iddialı değil mi? :) (Genç ve güzel kal)
Kullandığım bir kaç hafta kadarıyla göz çevresini çok iyi nemlendiriyor. Ama bahsettiğim kızarıklık ve koyu bölgelere bir etkisi olmadı. Kesin konuşabilmek için ürünün tümünü bitirmek istiyorum. Pompası sayesinde elinize çok az miktarda ürün alıp pıt pıt uygulayabilirsiniz:) Hem hijyenik, hem kullanımı kolay...Paraben, sülfat,silikon içermemesi nedeniyle kullanırken içim rahat.

Siz de fiyat karşılaştırması yaparak alışverişi seviyorsanız Kozvi.com' dan merak ettiğiniz ürünlere bir bakın derim. İddialı fiyatları ve gerektiğinde sizinle telefonla iletişime geçen müşteri hizmetleri sizi tatmin edecek.

Morluklar için göz kremi önerilerinizi bekliyorum.

2 yorum:

Belgin Guven dedi ki...

kesinlikle DDF erase eye gel, bana estetik cerrah arkadaşım söylemişti, fiyatının yüksekliğinden 2 kutu kullanabilmiştim ve gerçekten baya azalmıştı, tavsiye derim

Shewgy dedi ki...

clinique even better eye derim memnun kalacağından yüzde yüz eminim :D

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)