21 Temmuz 2013 Pazar

Trendyol şikayet | Yılan hikayesine dönen alışverişim

Şu yazımda Markafoni alışverişim sırasında yaşadığım talihsizlikten bahsetmiştim.

Normalde internetten kıyafet alışverişi pek fazla yapmıyorum ama Trendyol' da geçen gün gördüğüm butikteki ürünleri çok beğenmiştim. Yazlık kıyafetlerden oluşan 4 parça ekledim sepetime ve beklemeye koyuldum.

Fakat aradan bir ay geçmesine rağmen kargo falan yoktu ortada. Müşteri hizmetlerini arayarak taahhüt edilen son teslimat tarihinin geçtiğini bildirdim ve ilgileneceklerini söylediler.

Telefondan bir süre sonra siparişim teslim edildi. Yalnız kafalarına göre seçtiğim bir parçayı iptal edip göndermemişler. Bana da böyle bir maille durumu bildiriyorlar. Sebep ürünün temin edilememesi imiş. Stoklarda olmayan ürünü neden satışa koyarlar, anlamış değilim. Üstelik gelen başka bir ürün de sitedeki görselden oldukça farklıydı. Ben normal yazlık bir ceket beklerken, ceketin arkası tamamen şifon kumaştan yapılmış ve anlam veremediğim kocaman bir kemer eklemişler.
Onu da iade edeceğim.



Trendyol alışverişim bu şekilde yılan hikayesine döndü. Bir ay kargo bekledikten sonra, iptal edilen bir ürün, bir de sitedeki görselden farklı gelen bir ürün siteye güvenimi sarsmaya yetti bile. İade işlemleriyle uğraşmaksa gözümde çok büyüyor
Hatalarından dolayı hesabıma 20 TL hediye çeki tanımlamışlar ama o çekle alacağım ürün de böyle sürünecekse pek bir anlamı yok.

Markafoni' den sonra Trendyol da mecbur kalmadıkça kullanmayacağım siteler arasınaa girdi.




8 yorum:

KozmetikHikayeleri dedi ki...

Geçen sene yasadm ayni olayi tatile gtmeme 1.5 ay vardi bi sort ve bustiyer siparis vermistim uzun sure ses çıkmadı en sonunda mail attm aradlar stoklarda yokmus aramasam haber veren yok para iadesi yaptlar

Unknown dedi ki...

Ben de iki tshirt bir çanta siparişi vermiştim. Tshirtleri iptal edip sadece çantayı ödemişlerdi. Kargo ücretini sadece çanta için ödemiş olunca resmen kazıklandım. Çantanın görseldekiyle alakası yoktu. Resimlerin contrast ayarlarıyla oynuyorlar. Bana da 20tl hediye çeki vermişlerdi =/ BEn limango'ya daha çok güveniyorum. Ama onun da sisteminde sorun var yıllardır düzeltmediler. site ürünleri filtreleyemiyor.

Hayal@ dedi ki...

Markafoni ve Trendyol'dan bir kaç kez alışveriş yaptım. Ne rengi modeli anlattıkları gibi çıktı ne de kumaşı. Artık internetten kıyafet alacaksam Morhipo ya bakıyorum sadece. En azından ne yaziyorlarsa o çıkıyor.

Unknown dedi ki...

Kötü olmuş.. Ben de yaşadım bazı sıkıntılar o yüzden çok düşünür oldum alırken.
Ama yine de geri vereceklerini ver bence..

Shimizu Zen dedi ki...

İnsanın hevesi kursağında kalıyor rsmen :(

Shimizu Zen dedi ki...

Evet limango dan da çok alışveriş yaptım, böyle bır durumla karşılaşmadım.

Shimizu Zen dedi ki...

Ben de akıllandım bu alışverişten sonra :(

Shimizu Zen dedi ki...

evet kesin iade edicem bikaç parça.

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)