7 Temmuz 2012 Cumartesi

ÜNT UV TOTAL Güneş Kremi


Sırada sizlere uzun zamandır anlatmak isteyip fırsat bulamadığım harikalar ötesi güneş kremim var. Hiç bir kozmetik ürününün kolay kolay harika olduğunu düşünmem ama tesadüfen, pek fazla araştırmadan aldığım bu miinnik krem beni kendine hayran bıraktı. 

Güneş kremleriyle yıldızım yıllardır barışmamıştır. Çok beyaz, güneşi görür görmez çil ve leke oluşturmaya müsait bir cildim olduğum için yaz-kış güneş koruyucu sürmek zorundayım. Ne yazık ki akne oluşturmaya bahane arayan yağlı cildim her güneş kremini kabul etmez, sürdüğümün ertesi günü hassaslaşmaya,  pıtır pıtır sivilceler üretmeye başlar. Bu sefer de beynimde çilli mi olsam sivilceli mi soruları fink atar :) :)





Ne yazık ki denediğim bir çok pahalı ve meşhur markalı güneş kremleri de aynı sonucu doğurmuştu. Her neyse yaklaşık 6 ay önce benim sevimli çillerim için çözüm ararken UNT' nin 50 faktörlü bu güneş kremiyle karşılaştım. Gözümü karartıp sipariş ettiğim ve beni fazlasıyla tatmin edip yıllar süren arayışıma son verdi. Kendisi akne, siyah nokta oluşuma yol açmadığı gibi kolay sürülen tatlı bir kıvama sahip efendim. PABA ve paraben de içermiyor.

 Dahası içinde doğal anti-oksidanlar, beyaz çay, betula alba, ginko bloba ekstreleri içermekteymiş.
Bu özellikleriyle her cilt tipine uygun hipoalerjenik ve suya dayanıklı bir krem.

UNT UV Total Oil Free Protector ile mutlu mesut bir şekilde yaşıyoruz. Fiyatı da çok uygun: 36 TL. 
3 tane birden sipariş ederseniz bu fiyat 97 TL 'e düşüyor.

Online siparişlerde kargonuz ortalama 2-3 günde elinizde oluyor ve tek ürün alınsa bile kargo ücreti ödemiyorsunuz. Ee daha nolsun değil mi? İncelemek isterseniz tık tık

Unt Skincare ürünlerinden şurda bahsettiğim Porselen bebek serisini de yaklaşık 6 aydır kullanıyorum. Onunla ilgili postum da çok yakında gelecek.

15 yorum:

onorr dedi ki...

güzel bir ürüne benziyor :) Link verdiğin sitesinde de değişik ürünleri var, sayfa Türkçe ama başka bir yerden mi shipping yapılıyor?

Shimizu Zen dedi ki...

Site Türkçe evet. Verdiğim linkten sipariş oluşturursan 2-3 günde kapında oluyor. Kargo da ücretsiz.

volcaniclay dedi ki...

Bu ürün baya güzele benziyor ben de denemek isterim:)...Coppertone Forteplus 50+ kullanıyorum ben de cildim için ama çok parlıyorum :D Bu ürün de aynı şekilde parlamaya sebep oluyor mu?

Shimizu Zen dedi ki...

Selam:) Hayır parlama yapmıyor, hemencecık emılıyor. Bu arada takipim de ol gelmişken :)

Unknown dedi ki...

Güle güle kullanın:) Bende iyi bir güneş kremi arayışındayım denediklerim arasından en çok daylong dan memnun kaldım ama Unt ürünlerini de çok merak ediyorum, sanırım gözümü karartıp almayı deneyeceğim, umarım sorunla karşılaşmam.porselen bebek serisi ile ilgili postunuzu merakla beklemekteyim :))

Adsız dedi ki...

merhaba iyi günler bende sipariş vermek istiyorum ama gümrük yasası yüzünden biraz korkuyorum sizce sorun çıkar mı acaba şimdiden teşekkürler

Shimizu Zen dedi ki...

Gümrük sorunu çıkmıyor. Sorunsuz bi şekilde 3 gün içinde elinizde oluyor hatta.

Shimizu Zen dedi ki...

Porselen bebek serisinden ben memnun kalmadım maalesef:(

Emine ANAÇ dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Numuneleri var mı acaba. bıktım artık alıp alıp kullanamamaktan.

Shimizu Zen dedi ki...

Göndermıyorlar numune dıye bılıyorum.

melek dedi ki...

Bu ürünü hala kullaniyormusunuz?
Coppertonespf 45 kullandim akne yapti gunes lekesi olmayalim derken akne lekeleriyle uğrasir olduk. Hamilton spf80 kullandim oda akne yapiyor ve ciltte bembeyaz kaliyo.. la roche posay kullanmaya basladim akne yapmiypr fakat dagilmiyor ciltte beyazlik yapiyor....
BENDE BU GUNES KREMININ TAKIPÇISİYIM :)

melek dedi ki...

Inceledim sitesini sipariş için fakat kredi kartiyla alışveriş yapiliyormus. Bende kart yoook malesef
:(

melek dedi ki...

Bu ürünü toplu olarak alacak olan arkadas olursa
Birini ben alabilirim beni haberdar etsin...
3 lü alimda indirim varmış...

Unknown dedi ki...

Evet güzel bir ürüne benziyor ben birde çok acayip güzel beyazlatan uygun fiyatlı bir fondöten arıyorum esmer olduğum için beyazlamak istiyorum da böyle bir fondöten çeşiti bilen varsa lütfen hemen yorumuma cevap yazsın

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)