18 Mart 2016 Cuma

Vernel Max taze Gül

Yıkandıktan haftalar sonra dolaptan çıkarıp giydiğimiz kıyafetlerimizin  yeni yıkanmışcasına yoğun ve ferah bir koku yaymasını bekleriz. Tam da bu beklentimizi karşılamak için, Vernel Max yeni teknolojiler geliştirerek yeni "Vernel Max 8 hafta daha yoğun ferahlık" serisini üretti.

Vernel Max, içeriğindeki ferahlık incileri ile sen sevdiğin giysileri giyerken her hareket ve dokunuşunda sana ferahlık veriyor. Üstelik özel konsantre yumuşatıcı formülü sayesinde, dolabındaki yeni yıkanmış kıyafetlerin ferahlığı tam 8 hafta boyunca sürüyor.

Vernel Max' ın kapağını açtığınızda yoğun ve etkileyici bir çiçek kokusu ile karşılaşıyorsunuz. Çamaşır yıkamayı zevkli hale getiren bu kokunun tüm evi hatta komşuları etkileyeceği kesin.



Ferahlık incileri, Vernel Max' ın giysilerin dokusuna bıraktığı mikrokapsüllerdir. Peki ferahlık incilerinin sırrı ne? Ferah kokuları daha uzun süre korur. Ferahlık incileri, yıkandıktan sonra da giysilerimizin üzerinde kalarak Vernel Max' ın ferah kokusunun kalıcı olmasını sağlar. Ferahlık incileri sayesinde dolapta bekleyen giysiler 8 hafta boyunca ferah kokularını korur. Bundan başka Vernel Max' ın sağladıkları;

Daha uzun ömürlü çamaşırlar
Pamuk, doğal ve sentetik kumaşlar, sık yıkama sonucu orijinal yumuşaklıklarını ve dayanıklıklarını kaybedebilir, renkleri solabilir. Vernel Max, her bir lifi koruyacak şekilde sarar, yumuşatır ve daha esnek hale getirir. Kumaşlar ve renkler korunur. Vernel ile durulanan çamaşırların ömrü daha uzun olur ve renkleri daha uzun süre parlar.

Kolayca ütüleme
Vernel Max ile yıkanan çamaşırların kumaş dokuları Vernel Max ile yumuşatılmış olduğu için kumaş çok daha kolay ütülenir ve daha az kırışıklık görülür.

Daha hızlı kurutma
Vernel Max ile yıkanan çamaşırlar aha hızlı kurur, çünkü son durulma sırasında Vernel Max kullanıldığında, çamaşırlar sıkma devrinde daha fazla su kaybeder. Kumaşlar üzerinde daha az nem kalır ve daha çabuk kururlar.

Kalıcı bir temizlik kokusu, ütü ve kurutmadan arda kalan zamanla Vernel Max çamaşır yıkamayı ve ütüyü zorluk olmaktan çıkarıyor. Denediğiniz zaman göreceksiniz ki, bu kaliteli ürün farkını hemen ortaya koyacak ve favoriniz olacak. Dolaplarımızda taze güller açtıracak Vernel Max'ın ferah kokusunu siz de denemelisiniz.

4 yorum:

Ebruliiss dedi ki...

Lumea ipl ile ilgili deneyimlerimozo aktarirmisiniz

Ebruliiss dedi ki...

Lumea ipl ile ilgili deneyimlerimozo aktarirmisiniz

Shimizu Zen dedi ki...

%70 oranında azalma sağladı. Memnunum.

Unknown dedi ki...

Güzel ve Akıcı yazınız için teşekkür ederim, blogumu izlemeye alırsanız sevinirim... http://hastaliktakip.blogspot.com.tr

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)