22 Şubat 2015 Pazar

Kıs Favorileri | Bitenler Sepeti

Bu yaz tembellik edip çok fazla ürün bitiremesem, cilt ve saç bakımını ihmal etsem de, soğuk ve kuru hava nedeniyle mecburen kullandığım ürünler de oldu. Bitenler sepetimde bekleyen ürünleri kısa kısa yorumlayıp, bu güneşli pazar gününün keyfini çıkaralım.
1. Caudalie Beauty Elixir Tonik: Şimdilerde şisesi değişen bu tonik yabancı pek çok bloggerıın favorisi. İçerisinde üzümden elde edilen yenileyici özlerin yanında portakal, gül, nane, biberiye gibi bitkiler var. Paraben içermiyor ama içerdiği alkol nedeniyle ciltte hafif bir gerginlik yaratıyor. Ben makyajdan sonra cildimi temizlemek ve ferahlatmak için kullandım. Akşam bakımında kullanılabilecek güzel bir ürün.
2. Caudelie enzimatik peeling maske: Bu kışın en favori yeni ürünüydü benim için. Tüm cilt tiplerine uygun bu maske içerdiği meyve özleriyle cildi nazikçe soyuyor ve yeniliyor. Siyah noktaları arındırıp, cildi aydınlık ve parlak gösteriyor. Böylece çoğu zaman hiç ten makyajı yapmadan dışarı çıktım bu kış. Dermoeczanem' den Caudalie ürünlerini set olarak alabilir ve deneyebilirsiniz.

3.John Frieda full repair onarıcı sprey: Bence onarıcı bir etkisi olmayan, uygulandığı anda saçı bakımlı gösteren ve şekillendirmeyi kolaylaştıran bir ürün. Tekrar alınmayı hak edilmiyor :(
4. Yves Rocher göz makyaj temizleyicisi: Yoğun ve dayanıklı göz makyajını bile kolayca çıkaran en sevdiğim ürünlerden. İçerisindeki mavi anemon çiçeği ile göz çevresini besliyor. En sevdiğim özellikleri uygun fiyatı, göz yakmaması ve ovuşturmaya gerek kalmadan makyajı temizlemesi.
5. T-oral dişeti spreyi: Bağışıklık sisteminin zayıflaması ve kış hastalıkları nedeniyle ağzınızda sık sık yaralar (aftlar ) çıkıyorsa bu spreyi kullanabilirsiniz. Yara üzerine sıkıldığında bölgeyi uyuşturup ağrısını azaltıyor ve iyileşmeyi azaltıyor. Aynı markanın gargarasını da kullanıyorum. T-oral ürünlerini eczaneden ya da online olarak alabilirsiniz.

5. Neutrogena Norveç Böğürtlenli Besleyici Bakım Kremi: Günde 40 defa elinizi yıkasanız bile bu krem ile yumuşacık ellere sahip olabilirsiniz. Günde 2 kere sürüldüğünde kış soğuğuna ve kuruluğuna karşı resmen bir kalkan gibi davranıyor. El bakımında kış favorimdi kendisi.
6.Fresh'n Soft makyaj temizleme mendilleri: Bu markaya ait mendiller parabensiz, alkolsüz ve bitkisel yağlar içeriyor. Makyaj temizlemede, akan kısımları düzeltmede kolaylık sağlıyor. Tek bir mendilin farklı kısımlarıyla hem göz hem yüz makyajınızı temizleyebilir, sonra yüzünüze temizleme jeli uygulayabilirsiniz.

Sevgiler:)


4 yorum:

sena zeyrek dedi ki...

Gelsin yeniler

Balbocegi ile Kozmetik dedi ki...

Aa spreyi merak ettim. Gerci benim aftlarimi iyilestirebilecek ilac oldugunu dusunmuyorum ben . Ne varsa denedik cunku ucuz pahali demeden . Bunu da denemekten zarar gelmez ama benim aftlarla savasmada en buyuk yardimcim karadut , mevsimi degilse de karadut receli ama tatli olam degil eksi olan karadut. Hem iyilesme surecini hizlandiriyor hem acisi geciyor. Eger surekli aft sorunu yasiyorsan mutlaka denemeni oneririm canim.

Siri yaşam dedi ki...

caudalie de alkol olduğunu bilmiyordum. Şok oldum!! Belki alırım diyordum. Şimdi ise asla diyorum. Paylaşım için teşekkğrler. Gelsin yeniler

Kermit Alemlerde dedi ki...

Caudalie peelingte gözüm var ama iksirin fazla şişirilme olduğu kanısındayım olmazsa olmaz değil :((

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)