23 Ocak 2014 Perşembe

Sevgiler günü için hediye önerileri | Kampanyon.com

Bu 14 Şubat bizim evli olarak geçireceğimiz ilk Sevgililer günü. İnternette hediye arayışındayken işimi çok kolaylaştıracak Kampanyon.com ile karşılaştım. Onlarca alışveriş sitesini gezmemize artık gerek yok. Kampanyon size tüm hediye seçeneklerini karşılaştırmalı fiyatlar ve indirimlerle sunuyor.

Örneğin; kendiniz için ya da hediye olarak parfüm almak istiyorsanız "parfüm" kategorisine tıklayın. 2800' den fazla ürünü aynı anda inceleyin ve size en uygun siteden alışverişinizi yapın.

Bu özel günü kutlama niyetiniz varsa elinizi çabuk tutun, hediyenizi sipariş edin. Ya da göz alıcı pırlanta modellerinin size çok yakışacağını sevdiceğinize fısıldayın ve bu yazıyı okumasını sağlayın. Belki 14 Şubat gecesi hayalinizdeki hediye sizin olur:)



4-Yves Saint Laurent Göz Makyaj Seti

Unutmadan söyleyim; Lidyana, Enmoda gibi bir çok siteden alışveriş yaparken indirim kodu da kullanabilirsiniz. Kampanyon.com' daki ürünü üzerine gelmeniz ve indirim kuponunu almanız yeterli.

Şimdiden sevgi ve sürprizlerle dolu bir 14 Şubat diliyorum :)


3 yorum:

Unknown dedi ki...

Şubat yaklaştı,hediye telaşı başladı.Ben kendi kendine hediye almayı sevenlerdenim o yüzden dudak parlatıcı seti ya da güzel bir saat alabilirim kendime :)Ayrıca kolajdaki ürünler çok şeker .

Shimizu Zen dedi ki...

Ben de kendimi ödüllendircem sanırım bunlardan biriyle :)

Adsız dedi ki...

Arkadaşlar merhaba bende eşime sürpriz bir hediye vermek istiyordum nette dolaşırken www.hediyeambari.net sitesini keşfettim çok güzel ve şaşırtıcı sürpriz önerileri var sizde ziyaret edin isterseniz

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)