26 Aralık 2013 Perşembe

Yurtdışı alışverişim | Persunmall.com

Persunmall.com sitesinden şurdaki yazımda bahsetmiştim. Sizlere bahsettikten sonra siteden alışveriş yaptım ve beklemeye koyuldum.
Sepetime aşağıdaki ürünleri attım. Aslında fiyatlar çok çok ucız değil ama ürün çeşitliliği siteyi alışveriş yapmaya değer kılıyor. Ücretsiz kargo büyük avantaj.



Kargom yaklaşık 1 ayda elime ulaştı. Alışveriş yapan arkadaşlarımdan da bildiğim kadarıyla  Persunmall' dan gelen kargoların gümrükten geçmesi sorun olmuyor.


 Ürünler kutunun içinde ve özel poşetlerinde geldi. Kazak ve elbisenin rengi birebir sitede göründüğü gibi çıktı. Özellikle elbisenin kumaşını çok beğendim. Tavşanlı çanta da gece mavisi renginde ama benim fotoğraflarımda daha koyu çıkmış. Derisi ve içi beklediğimden daha kaliteli.





Salaş kazağın bedeni bana büyük geldi. Normal bir pantolondan çok taytla kombinlersem daha hoş durur diye düşünüyorum. Öndeki dantelimsi desen gayet şık değil mi?


Geometrik desenli elbise de diz seviyesinde ve kış aylarında çorapla giymek için ideal. Medium beden ama resimde daha büyük çıkmış. Ama ben kumaşını ve uzun kollu olmasını çok beğendim. Soğuk kış günlerinde elimin altında olacak.


Cici kız modum hiç geçmeyecek sanırım:) Açma yerinde tavşan figürü olan bu tavşan da beni 12' den vurdu. Parlement mavisi rengine ise diyecek yok.

Nasıl buldunuz? Sizin siteden beğendiğiniz neler var hadi paylaşın:)

1 yorum:

j.d. dedi ki...

Elbisene bayıldım! Sanki yakında bende alabilirim gibi geldi birden :)
Güle güle kullan canım hepsini :*

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)