24 Aralık 2013 Salı

L'Oréal Paris Wings Midnight Fular ile İçinizdeki Gösteriş Ruhunun Altını Çizin

Maskara, yaptığım makyajın en büyüleyici ve can alıcı kısmını oluşturuyor. Kirpiklere uygulanan maskara her kadının cazibe silahı adeta. Bu konuda da başarılı ürünlere imzasını atan L’Oréal Paris, şimdi de yeni ve yaratıcı projesi ile özel olduğunu vurguluyor.



Kirpiklerin hem dolgunlaştırıcı hem uzatıcı bir formda olması, benim en öncelik verdiğim nokta. Göz makyajını es geçtiğim veya yanlış makyaj uygulama hatasına düştüğüm zamanlarda bile tek başına uygulanan maskara inanılmaz kurtarıcı! Kirpiklere kelebek etkisini veren özgün fırçası sayesinde L’Oréal Paris Wings Midnight maskara, makyajın en belirleyici rolünü üstlenerek daha yoğun kirpiklere ve dikkat çekici bakışlara sahip olmamı sağlıyor.



Aksesuarlar kadınsı ayrıntılardır. Sıradan bir siyah elbisemi bile aksesuarlarla bambaşka bir havaya bürüyebilirim. Bizi diğer kadınlardan ayıran gizli ayrıntılardır adeta. Ayrıntılar küçük ama etkili farklarımızı yaratır. Gözlerin belirleyici yönü makyajda önemliyken, bir kıyafetinizi baştan aşağı farklı tarza bürümek de aksesuarlara düşer. Tasarımlarına hayran olduğum Özgür Masur, L’Oréal Paris Wings Midnight maskarayı yorumlayarak yeni bir fular tasarımına imzasını attı. Özgür Masur imzalı fularınızla, alelade bir kıyafetinizi bile bambaşka karakterlere bürümek oldukça kolay. Saçlarınızda fuları kullanarak bohem bir hava etkisi yaratabilir veya boynunuzda klasik bağlamalarla zarif bir şıklık elde edebilirsiniz. Dalgalı ve açılmış saçlarınızla birlikte salınan dağınık fularınızın salaş şekilde salınmasına izin vermek ise sizi sokağın özgür kızı yapar. İsterseniz şehirli ve modern bir görüntü elde edin, isterseniz de özgün, etnik ve sofistike bir görünümle farklı olun. L’Oréal Paris Wings Midnight 'a özel olan Özgür Masur imzalı fular, stil sathibi kadınlar için vazgeçilmez bir şıklık silahı. Tıpkı makyajda göz alıcı görünüm katan L’Oréal Paris Wings Midnight maskarası gibi. Pratik ve mükemmel şıklık için iyi bir seçim. İçinizdeki gösteriş ruhunun altını çizin.


Bir boomads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)