18 Aralık 2013 Çarşamba

Narecza.com | Güzelliğin renkli adresi

Çok eskiden bir reklam vardı hatırlar mısınız? Her şeyi çok bilen oyuncumuz " Koltuk altını yıkadığın sabunla yüzünü mü yıkıyorsun " diyerek arkadaşını rencide ediyordu.

Ee çok haklıymış. Cildimiz o kadar değerli ki, her bir bölgesi özel bakım gerektiriyor. Üstelik cildimizi iyi tanımak ve ihtiyaçlarını bilmek de şart.

Neyse ki; artık kulaktan dolma bilgilerle hareket etmiyoruz. Cildimiz için sıradan ürünler değil dermokozmetik ürünler kullanmamız gerektiğini biliyoruz. Online eczaneler sayesinde işimiz çok daha kolay. Çünkü ağız-diş, saçlar, yüz, vücut ve daha fazlası için ürünler kategorize ediliyor ve bizlere sunuluyor.

Asıl güzel olan ise avantajlı fiyatlarla ve tek tıkla dermokozmetik ürünlere sahip olmak bence.

Bu konuda iddialı sitelerden birisi Narecza.com.
Cilt ve saç bakımı, besin takviyeleri, parfüm ve kozmetik gibi ilgimizi çekecek her  ürüne ulaşmak mümkün. Clinique, Vichy, Avene gibi cilt bakımında popüler olan markaların yanı sıra
saç kremlerine bayıldığım John Frieda ve Loreal ürünlerinde indirimler var.







 Bazı markalar vardır, bana iyi gelir mi diye düşünmenize gerek kalmaz, sadece alıp kullanmak istersiniz. Cildiniz için iyi bir şey yaptığınızdan eminsinizdir. Perricone MD, Neostrata, Janson Beckett, Retinol gibi...
Narecza.com' dan bu markalara indirimli fiyatlarla ulaşabilirsiniz.


99 TL üzeri alışverişlerde bedava kargoyla alışveriş yapabilir, facebook sayfasından güncel kampanyaları takip edebilirsiniz.

Web siteleri yılbaşına özel tasarımla daha eğlenceli hale getirilmiş ve tüm ürünlerde peşin fiyatına 3 taksit avantajı sunuluyor. İhitiyaçları almanın ve stok yapmanın tam zamanıdır diyorum :)

Narecza.com' dan alışveriş yapanlar tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.

Sağlıcakla,güzellikle:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)