16 Aralık 2013 Pazartesi

Renee Topuk Çatlağı Giderici Set | Renee Happy Foot

Ayaklar; sırf daha az gözüktükleri için bakımına özen göstermediğimiz yerlerden birisi. Ne yazık ki ayak sağlığı ve bakımına yönelik kaliteli ürün çok azdır. Nasır, topuk çatlağı gibi sorunlar sinsice oluşur ve biz farkettiğimiz zaman geri döndürülmesi zor hale gelebilir. Üstelik bakımına özen göstermezsiniz çatlaklar yaralara dönüşür ve ciddi medikal tedaviler gerekebilir.

Renee markasıyla Sachane.com sayesinde tanıştım. Topuk Çatlağı Giderici Set'i deneyip yorumlamam istendi. Ben de ayak bakımında gerçekten etkili bir ürünle tanışacağım için severek kabul etttim.

Benim ayaklarımda çatlak, nasır gibi sorunlar şimdilik yok. Bir zamanlar oluşan sertleşmeleri uzun çabalarımla nemlendirici + peeling ile geri döndürmüştüm. Sertlikleri bile gidermenin çok zor olduğunu bilirken, çatlakların Renee ile 5 dk.geçecek olması kulağa harika geliyordu. Bu yüzden ayağındaki çatlaklar ve kötü görüntüden şikayetçi bir yakınım üzerinde seti denemek istedim. Böylece ürünün etkisi bariz şekilde anlaşılır diye düşündüm. Kendisi çatlaklar oluştuktan sonra her gün kremler kullanmasına rağmen bu kabustan kurtulamamıştı.


Ayak bakım setinin içinden soyucu jel, 3 adet törpü, eldiven ve galoş çıkıyor. Uygulama çok basit.
1)Eldivenleri giyip ve jelin 1/4 ' ini tek ayağınıza sürüyorsunuz. Tüm ayak tabanına yayılacak şekilde jeli dağıtmanız gerek.
2)Setin içinden çıkan galoşu giyin ve 5 dk. bekleyin.
3) 5 dk. sonra setin içinde çıkan törpü ile ayağınızı törpüleyin. Ölü deriler törpüyle birlikte yumuşayıp dökülecek.
4)Ayaklarınızı yıkayıp nemlendirici bir krem sürün.
5)Çatlaklar çok yoğunsa işlemi tekrarlayabilirsiniz.



İşte bizim uygulamamızla  elde ettiğimiz sonuç... Tek uygulamada bile bariz fark var. Çatlaklar ve nasırlar çok derin olmasına rağmen harika etki etti ve ölü derileri yumuşatarak çıkardı. Özellikle topuk bölgesine çok iyi geldi. Törpülerken acı olmuyor, sadece jel sürülürken küçük bir sızlama hissediliyor.

İkinci uygulamayla daha da tatmin olacağı kesin.


Renee topuk çatlağı giderici set; fotoğraflardan da anlaşabileceği üzere bizi çok tatmin etti. Tek uygulamada etki etmesi, acısız, zahmetsiz olması ve uygulamanın 5 dk. sürmesi büyük avantaj. Jelin yumuşatıcı etkisi çok başarılı, bize sadece törpüyle peeling yapmak kalıyor. 

Peelingden sonra eczanede bulabileceğiniz bir nemlendirici olan Ürederm' i kullanmanızı öneririm. 

Şu anda 1 alana 1 bedava fırsatı var.
Ürün Sachane.com sponsorluğunda yılbaşı çekilişim ile siz de deneyebilirsiniz. Hem topuk çatlaklarını olanlar hem de topuklardaki sertliklerden şikayetçi olanlar şansını denesin lütfen.
Çekilişe burdan tık tık.

3 yorum:

Unknown dedi ki...

merhaba
çok merak ettim bu ürünü. topuk çatlağı dışında sertlikler için de kullanılabilir mi ki?

Shimizu Zen dedi ki...

Evet canım tamamıyla peeling yapıyor sert bölgeleri.

Unknown dedi ki...

şimdi sipariş verdim. :) bu hafta kampanya varmış bir alana bir bedava diye hadi bakalım :))

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)