8 Aralık 2013 Pazar

Organique Kızılcıklı Yosun Maskesi

Pazar günü cilt bakımı yapmak için harikadır değil mi? O zaman az önce denediğim ve kendimi harika hissetmeme neden olan maskeyi sizinle paylaşmak istiyorum.

"Organique" naturel bakımı ürünleri olan bir Polonya markası. Cilt ve saç bakım ürünleri, kullanmaya kıyamayacağınız banyo bakım ürünlerine sahip. Özel serilerinden bir çoğu vegan ve vejeteryanların da kullanabileceği şekilde formüle edilmiş.

Bahsettiğim maske  Organique Kızılcıklı Yosun Maskesi...Yosun içeren maskeler neden özeldir derseniz şöyle açıklayayım;


Yosun; cildin düzgün çalışması için organik bileşenler içerir. Bu bileşenler cilt tarafından emilir ve yenilenme- nemlendirme sağlar. Yenilenen cilt pürüzsüzleşir, sıkılaşır, mevcut kırışıklıklar azalıp, yenilerinin oluşması engellenir. 

Kızılcık ise yoğun olarak C vitamini içerir. Cilde esneklik ve pürüzsüzlük kazandırır.

Organique Yosun Maskesi de, ciltte pürüzsüzlük, sıkılaşma ve parlaklık vadediyor. Cildiniz yorgun ve mat görünüyorsa içindeki antioksidanlar cildi yeniler ve canlı bir görünüm verir. Diğer bitkisel özler de antiseptik, antiaging ve antiinflamatuar etki sağlar.


Böyle iddialı özellikleri olan bir ürünü hemen kullanmasam olmazdı. Paketten çıkan tozu derin bir kapta soğuk suyla karıştırdım ve krema kıvamına getirdim.


Oluşan homojen karışımı cildime uyguladım. Ve 15 dk. yüzümde beklettim. 15 dk. sonra kalıp haline gelen maskeyi soyarak çıkardım.

Yorumlarıma gelince;
*Maskenin sıkılaştırıcı etkisini daha yüzünüzdeyken farkediyorsunuz. Daha önce onlarca maske uyguladım ama yüzümün içinde bu kadar gerildiği maske olmadı. Sıkılaştırıcı ve antiaging etki tek seferde ancak bu kadar hissedilirdi!

*Maskeden önce mat bir görünümü olan cildim şu an yumuşacık ve daha parlak gözüküyor.

*Cildimin resmen nefes aldığını hissettim. Gözenekleri temizleyici ve ferahlatıcı etkisini çok sevdim. Nemlendirme özelliği de başarılı.

*Geçen sene güzellik salonunda bana uyduruk bir yosun maskesi uygulayan bayanın kulaklarını çınlattım :) Pijamı giyer, maskemi de kendim yaparım :) Üstelik 20 de 1' i fiyatına.

*Fiyatı 15 TL, organik içerikli bir yosun maskesi için gayet uygun. Paketten 2- 3 kullanımlık ürün çıkıyor. 

*Organique yosunlu maskelerin akne, cilt lekesi ya da olgun ciltler için olanları da var. Onları da denemeyi istiyorum

*Boyun ve dekolte gölgesine de uygulayabilirsiniz.

*Elbette tek bir maske uygulamasının mucizeler yaratması mümkün değil. Ama denediğim kadarıyla bu ürün, bir maskeden beklenen tüm iyiliği cildimize sağlıyor.

Organique markasının Antalya' da bir mağazası var. Gitme imkanınız varsa ürünü ordan alabilirsiniz. Online satışını ise sadece dermoeczanem' de gördüm. Umarım yakında daha çok yerden ulaşabiliriz bu özel markaya.

Yosun maskesi de güzellik salonuna para kaptırılmayacak işlemler arasına girdi bile:) Herkese şimdiden iyi haftalar:)

3 yorum:

ilke Çevik dedi ki...

Bende haftasonu uygularım diye bekliyordum ama vaktim olmadı :D Umarım bendememnun kalırım. diğer çeşitlerini de almayı düşünüyorum ne seçeceğimi şaşırdım :))

Shimizu Zen dedi ki...

Diğer çeşitlerini de denersen paylaş lütfen tatlım, özellikle akne izleri için olanı merak ediyorum :)

Unknown dedi ki...

merhaba
merak ettim maskeyi ne güzel anlatışsın :) antalyada mağazaları nerede?

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)