1 Aralık 2013 Pazar

Bioderma Sensibio H2O | Efsane Ürün

Bioderma Sensibio H20' yu bir de benim yorumlarımla dinleyin istedim. Çünkü o benim herşeyim olarak nitelendirdiğim, yıllar önce tanışmadığım için hayıflandığım efsane bir ürün.


Cilt bakım ürünleri bıçak sırtıdır. Benim cildime çok iyi gelen bir nemlendirici krem, başkasının cildinde alerjik reaksiyonlara ya da akneye neden olabilir. O yüzden hiç bir cilt bakım ürününü şiddetle övemem, mutlaka alın diyemem.Bu kuralımı bozan tek bir ürün varsa o da Sensibio H20'dur. Memnun kalmamanız, sizi hayal kırıklığına uğratması mümkün değil. Hem bu kadar hassas bir yapıya sahip olup, nasıl bu kadar etkili temizlik yapıyor onu hiç anlayabilmiş değilim.


Fazla uzatmadan Bioderma Sensibio H20'yu neden çok seviyorum maddeler halinde anlatmak istiyorum.

1. Hiç bir cilt bakım ürünü kullanmasanız ya da makyaj yapmasanız bile, cildinizi temizlemeniz şarttır. Çünkü gün içinde cildimizin ürettiği sebum  (yağ) ve dış ortamdan gelen kirler gözeneklerimizi tıkar. Sivilce ve siyah nokta oluşumuna neden olur. Biriken sebum ve kiri en hassas şekilde temizleyen ürünlerden biri Sensibio H20. Durulamaya gerek kalmadan, cildi kurutmadan temizleyip, yatıştırıyor.

2. Makyaj yapıyorsanız Sensibio H20 daha da gerekli olacak. Nüfuz eden tüm makyaj kalıntılarını  cildi tahriş etmeden çıkarıyor.Çok derinlemesine temizlediğini kirli pamuklardan anlayacaksınız.

3. Sensibio H20' nun antibakteriyel özelliği olduğu düşünüyorum. Kullanmaya başladıktan sonra sivilce problemim azaldı.

3. Göz makyajı yaparken Sensibio H20' u elimin altında tutarım. Bulaşan far, göz kalemini kulak pamuğunu Sensibio H20 ile ıslatıp siliyorum. Makyajı dağıtmadan silgi gibi silen nadir ürünlerden birisi. Temizleme pamuğu olarak ise Fresh'n Soft' un ucu sivri pamuklarını öneririm(tıklayın).

4. Önceden göz makyajımı Olay'ın temizleyicisi ile temizlerdim ve göz altımda morluklar ve yağ bezeleri oluşurdu. Olay' ın bu sorunlara neden olduğunu Sensibio H20' ya geçince anladım. Bir çok göz makyaj temizleyicisi yağlı yapısı nedeniyle göz altında bezelere neden oluyor, bastırmak gerektiği için hassas göz altına zarar veriyor. Sensibio H20' dan sonra göz altlarım çok daha sağlıklı ve aydınlık, yağ bezesi de oluşmuyor.

5. Benim gözlerim çok hassas ve rimel, göz kalemi sürdükten sonra alerji, kaşıntı olabiliyor. Sensibio döktüğüm kulak pamuğuyla kirpik diplerimi silince bütün gün gözlerim rahat ediyor. Hassas gözleri olup makyajdan vazgeçemeyenlere büyük kolaylık.

6. Yok artık diyeceksiniz ama Sensibio H20 kıyafetlere dökülen lekeleri de çıkarıyor. Çay damlayan beyaz koltuğumdaki lekeyi bununla çıkarmıştım. Kıyafetlerdeki lekelerde de işe yarıyor.


7. Bioderma' ların arkalarındaki puanları toplamayı çok seviyorum. Zaten Sensibio H20'dan o kadar çok stokluyorum ki ,5 tane alınca puanlar sayesinde 1 tane de hediye olmuş oluyor.

Bu ürünü hala denemeyen var mı? 
Ee durmayın, online eczanelerdeki indirimleri mutlaka takip edin ve kullanmaya başlayın. Kullananlar boşa övmediğimi bilir zaten :)


2 yorum:

Balbocegi ile Kozmetik dedi ki...

Biodermanin bir cok urununu kullanmama ragmen bu urunhn abartildiginu dusunuyorum. Goz makyajimda waterproof urunler kullanmasa dahi cikarirken zorlaniyorum ovalamam gerekiyor iyce. Waterproof eyeliner kullandigimda ise durum daha da vahim bir hal aliyor. Kotu bir urun degil ama kesinlinlikle harikalar da yaratmiyor.

Shimizu Zen dedi ki...

Canım waterproof ürün çıkarma konusunda bir iddiası yok zaten. Ama normal göz makyajı ve cilt temizliğinde hakkını vermek lazım.

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)