27 Eylül 2013 Cuma

Vichy | Termal Su içeren hassas ciltler içen makyaj temizleyicisi

Bioderma Sensibio H20 makyaj temizlemede favorim olsa da, ona alternatif sevdiğim ürünler de var. Vichy' nin termal su içeren çok amaçlı bu ürünü de çok sevdiklerimden.


Ürün farklı amaçlarla kullanılabiliyor, termal su içermesi nedeniyle hassas ciltlere de uygun. Yatıştırıcı, ferahlatıcı özelliği var.
Paraben içermeyen, yağsız bir ürün.

Ben bu ürünü daha çok dayanıklı göz makyajlarımı çıkarmada kullanıyorum. Parmağa döküp bir kaç dairesel hareketle, gözlerimi fazla ovuşturmadan losyonu yediriyorum. Daha sonra pamukla üzerinden geçtiğimde gözlerim makyajdan arınmış oluyor. 

Göz makyaj temizleyecilerinin en nefret yanı, göz altlarında küçük yap butonları oluşturmasıdır. Böyle bir etki gözlemlemedim henüz.


Çok amaçlı bu ürünü, cilt makyajını temizlemede de kullanılabilirsiniz. Durulanmaz yazıyor ama ben yüzüme uyguladıktan sonra bir de jelle yıkıyorum ki içim rahat etsin.
Yine de yağlı, akneli ciltlerin yüz bölgesinde kullanmasını çok önermem. Ama göz makyajını temizleme konusunda herkesin seveceği bir ürün.

Herkese mutlu haftasonları :)

2 yorum:

ilke Çevik dedi ki...

Aynı üründen kullanıyorum bitmek üzere. Göz temizlemede fena değil begeniyorum. Ama yüz için beğenmiyorum Aynı sekilde bununla sildiğim zamanda Bioderma Sebium gel ile tekrar bir yıkıyorum ki iiçime sinsin.

Shimizu Zen dedi ki...

Aynen canım bıkaç kere yuzumde kullandım sivilce yaptı.Mutlaka jelle yıkıyorum ben de

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)