11 Ağustos 2012 Cumartesi

Raen Bitkisel ( Selülit sorunu yaşayanlar ve dahası buraya )

Doğal içerikleri olan cilt bakım ürünlerini denemeyi herkes gibi ben de çok seviyorum. Bitki ve meyve özlerinden faydalanarak güvenle kullanabileceğimiz cilt bakım ürünleri tasarlayan RAEN Bitkisel, dünyanın en zengin özlerini cildimize hediye ediyor.


RAEN ürünleri farklı cilt tipleri tasarlanarak hazırlanmaktadır. Cildin nem dengesini kazanması ve koruması RAEN ürünlerinde gözetilen temel işlevdir. Özellikle kozmetik ürünlere hassasiyet geliştirmiş olan cilt tipleri RAEN ürünlerini tercih ederek olumlu sonuçlar almaktadır.

RAEN çevreye duyarlılığı nedeniyle paketleme  için doğal, geri dönüşümlü ve yalın malzeme kullanımını tercih etmektedir. Ürünlerin hiç birisi hayvanlar üzerinde test edilmemektedir.

RAEN ürünlerinden iki eşsiz ürünü deneme fırsatı buldum. 

Bunlardan birincisi Anti-Selülit Vücut ve Masaj YağıYasemin, Sardunya, Portakal ve Bergamot yağlarının karışımıyla hazırlanan bu yağın kıvamını ve kokusunu çok beğendim. 

Vücut yağlarını kullanırken yapış yapış bir his bırakmasından çekinirdim. Ancak bu ürünün kıvamı o kadar güzel ayarlanmış ki, hem etkili bir biçimde nemlendiriyor, hem de kolayca emiliyor. Bu sayede kıyafetlerinize bulaşma korkusunu da elimine ediyor. 



Özellikle banyo sonrasında uygulanması tavsiye edilen bir ürün. Düzenli masajla birlikte selülite karşı etkin sonuç alınabileceğini düşünmekteyim.


Bir diğeri Bitkisel Greyfurt Sabunu. Bu sabunun hammaddesini selülit tedavisinde yaygın olarak kullanılan greyfurt yağı oluşturmaktadır. 

Greyfurt, vücuttaki pek çok zehirli ve gereksiz maddenin atılmasını sağlar. Yara ve kesiklerin enfeksiyon kapmasını engeller. Stres ve depresyona çok iyi gelir, canlandırır ve pozitif duygular uyandırır. 

Bu tatlı sabunu da çok sevdim. İkisi de banyomda yerlerini aldılar. Zira selülit tedavisinde sağlıklı beslenmenin yanısıra, o meşhur portakal kabuğu görünümü oluşmadan önce bu tarz ürünlerle bakım yapmanın gerekli olduğunu düşünmekteyim.



Bu ürünlerden başka markanın termal yüz maskesinden, doğal özler içeren sabunlar, losyonlar ve peelinglere kadar cildimizin ihtiyaçlarına yönelik bir çok ürüne sahip olduğunu görmekteyiz. Mutlaka birini denemek isteyeceksiniz. RAEN Bitkisel' e teşekkürler :)

1 yorum:

şeyda küpeli dedi ki...

yarışmamı bu?

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)