16 Haziran 2012 Cumartesi

Vichy Normaderm Soin Hydratant Problemli Ciltlere Karşı Nemlendirici Krem

Bu ürünü eczanemizde.com dan almıştım. Aslında alırken büyük umutlarım yoktu, çünkü yağlı ve akne oluşturmaya bahane arayan bir cildim var. 



Bir tüpü bugun bitirdim ve artık rahatlıkla yorumlayabilirim. Vichy Normaderm' den çok memnun kaldım. Güzel nemlendiriyor ve hoş bir matlık sağlıyor. 


Bundan başka akne oluşumuna da hiç sebep olmadı (ki bu çok nadir karşılaştığım bir durumdur.Ne zaman akneye karşı bir bakım seti alsam yüzümü sivilceler basar). Daha önce bahsettiğim Clindoxyl Jel ve Vichy Normaderm cilt bakım rutinime girdi. Yağlı- akneye yatkın ciltleri olanlara tavsiye ederim.


En kısa zamanda Normaderm serisinin diğer ürünlerini alıp yorumlamak istiyorum.


Ayrıntılar için tık tıkk


Küçük ama çok bereketli o :)



1 yorum:

Bir Minik Bir Minnoş dedi ki...

Canım Vishy iyi güzel ama etkisi bıraktığın günün ertesi geçiyor ve Almanya'da olan bir yakınımdan Türkiye de Bulunmayan birde kozmetik ürünleri var onlardan rica ettim ve bana söylediği şey , Vishy ürünlerini doktorların gerek dermokozmetik gerekse kozmetik ürünlerini tavsiye etmediklerini içeriğindeki tedaviyen ürünlerin aslında nekadar zararlı olduğuydu. Sana bir zararı olmadığı müddetçe kullan tabiki ama yinede dikkatli ol derim ..

Banada beklerim :)
http://rimellikiz.blogspot.com/

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)