19 Nisan 2015 Pazar

Online ayakkabı alısverisi || Choies.com

Ara verdiğim yurtdışından alışveriş konulu yazılara devam ediyorum. Yurtdışından alışveriş yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli konu, gümrükte sorun çıkmaması ve sitenin müşteri odaklı hizmetinin olması.

Choies.com' dan yaptığım 5 alışverişin hiçbirinde de gümrük sorunu yaşamadım. Bir de attığınız maillere aynı gün içerisinde cevap alabiliyorsunuz, böylece kendinizi değerli hissediyorsunuz. 

Choies.com' da 10-100 $ arasında ürünler bulabilirsiniz. İndirimli ürünleri tercih edebilir ya da tasarım/sıradışı ürünlerden alabilirsiniz. Choies.com' dan aldığım kıyafetler ülkemizdeki mağazalarda yer almadığı için, her giydiğimde güzel tepkilerle ya da "Bunu nereden aldın sorularıyla karşılaşıyorum". Siz de sıradışı ve özel giyinmek istiyorsanız yurtdışındaki online alışveriş adreslerini tercih edebilirsiniz.

Bugün sizlerle bu bahar altın çağını yaşayacağını düşündüğüm 80' lerin efsanesi loaferlarla buluşturmak istedim. Hem kotlara, hem eteklere uyum sağlayacan, bizi yormadan topuklu ayakkabı hissini yaşatan loaferlar sevilmeyecek gibi değil.

Siz de modelleri inceleyebilir, kargo ücretsiz dünyanın bi ucundan gelecek paketlerin keyfini çıkarabilirsiniz.
İlk alışverişte %15 indirim fırsatını hatırlatıyım.





MODEL 1- MODEL 2- MODEL 3          


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)