14 Nisan 2015 Salı

İpelina makyaj temizleme ürünleri

Yıllardır kullandığımız İpek markasının kokoş ve sevimli kızlar için ürettiği İpelina ile tanıştınız mı? Kendileri en şirin makyaj temizleme ürünleri olabilirler. Ayrıca sosyal medyada İpelina Kızları olarak oldukça popülerler.

%100 saf pamuktan oluşan hidrofil pamuk kalite kontrolleri yapılmış ve Avrupa standartlarına uygun. Bu tür pamuklarda en sinir bozucu olan zor kopması ve içinden sert-kahverengi artıklar çıkması. Haliyle o sert artıklar makyajı bastırarak temizlerken cildi çizip acıtıyor. İpelina oldukça yumuşak, kolay kopuyor ve saf pamuktan üretildiği için artıklar yok.



Emiciliği yüksek, makyaj temizleme solüsyonlarını güzel emiyor. Pratikliği sevenler için 40' lı ambalajda disk pamuklar da var. Kenarları dikişli ve cilde yapışmıyor. İdeal genişliği ile tek bir tanesiyle tüm cildi ya da göz makyajınızı temizleyebilirsiniz.


Toplum için küçük biz bayanlar için büyük bir adım ise; bu makyaj düzeltme çubukları. Sabahları dağılan eyelinerın kenarını düzeltmek için ince uç, farı ya da kalemi dağıtıp smokey eye görünümü oluşturmak içinse aplikatör geniş uç kullanılabilir. Gün içinde akan makyajı temizlemek için de kullanabilirsiniz.

Eee bulduğunuz yerde alıp kullanın o zaman :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)