23 Kasım 2014 Pazar

Cosmed Revolution Göz Çevresi Bakım Kremi

Hergün makyaj yapıyorsanız ya da 20' li yaşların sonlarına geldiyseniz göz kremi ihtiyacınız ortaya çıkıyor (benim gibi :((( ) 
Yoğun makyajlar, makyaj temizleyicileri, uykusuz geceler ardında kızarık ve mor gözleri hatıra bırakıyor.

Göz çevresi bakıma en az yanıt veren, bir o kadar nazik bir bölgelerden birisi. O yüzden büyük sorunlar ortadan çıkmadan düzenli bakıma başlamak lazım.
Şu aralar kullandığım ürün Cosmed Revolution Göz çevresi bakım kremi. Göz çevresinin genç ve sağlıklı görünmesi için kollajen ve elastikiyet gerekli. Yaşla beraber bunlar azalıp mimik kırışıklıkları ve kaz ayakları oluşuyor. Cosmed Revolution ince ve derin çizgilerin giderilmesine yardımcı olarak, parlak, pürüzsüz genç bir göz çevresi vaadediyor. Şu an verdiği parlaklık etkisini hissedebiliyorum, çizgiler konusunda ise önleyici etkisi olup olmadığı konusunda deneyimlemeye çalışıyorum. 

İçerik konusunda oldukça tatmin edici. Öyle ki elimdeki tüp bitince memnuniyetim devam ederse hafif kırışıklıkları olan annem için de alacağım. Kırışıklıklara karşı olan etkisini kesin olarak öğrenmiş olacağım böylece. Göz kremlerinin derin kırışıkları gidermesinin zor olacağını düşünüyorum. Ama mimik çizgilerini bile giderse takdir edeceğim kendisini.
Merak edenler için;
İçeriğinde özel peptitler var, bu peptitler çökmüş, kırışıklar oluşmuş göz çevresinde temel yapıtaşları olan kollajen, fibronektin, hyalunorik asit sentezini destekleyerek sağlıklı bir görünüm sağlıyor. Bundan başka bitkisel özler ve vitaminler de hassas göz çevresini yeniliyor.

Kremin yarısını kullandıktan sonra diyebilirim ki; Cosmed Revolution makyajdan geriye kalan kızarık göz çevremi aydınlatmakta oldukça başarılı. Kullandığım süre boyunca yeni ince kırışıklıklığa rastlamadım. makyaj temizleme sonrası hassaslaşan ve kuruyan göz çevresi bakımı için ideal. Morluklar ve yağ butonları konusunda ise çok etkin olduğunu söyleyemeyeceğim. Ürünün tamamını bitirince buraya net ve kesin görüşlerimi ekleyeceğim.

Beni etkinliğinde Cosmed ürünleri ile tanıştıran Sihirli Mavi' ye sevgiler <3

3 yorum:

Shewgy dedi ki...

Ooyyy görsele bayıldııımm!! Böğüre böğüre güldüm :D

Shimizu Zen dedi ki...

Göz makyajını azaltmada etkili olsun diye ekledim kuzu :)

sihirlimavi dedi ki...

Güle güle kullan canım, ben de elimdekini bitirdikten sonra başlıycam, senin deneyimlerinden faydalanmak süper oldu ;)
Sevgiler...

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)