29 Haziran 2014 Pazar

Yaz Parfümü Önerisi; ULRIC DE VARENS EDP- Reve de Varens

Vanilyalı kokular her daim favorimdir. Ancak sıcak havalarda daha hafif, meyveli ve fresh kokuların tercih edilmesinden yanayım. Hafif ve kalıcı kokulardan birini keşfetmişken sizinle de paylaşmak istedim. 
ULRIC DE VARENS (UDV); Gratis, Rossman ve Watsonslarda sıkça rastladığımız bir marka. Bu denediğim 2. kokusu, artık bittikçe yenileyeceğimden eminim. Pembe şisesinde, melek kanatlarıyla süslenmiş bu parfüm kullandığınız zaman kesinlikle kendini farkettirecek. Kalıcılığıyla tatmin etmeyen yaz kokularının aksine Reve de Varens oldukça sadık ve uçup gitmeyen bir koku. Baş notalarında turunçgiller ve neşeli meyvemsi notalar var. Ardından kalbindeki çiçeksi, hoş,narin ve sofistike notalar ortaya çıkıyor. Alt notaları paçuli ve sandal ağacı ile koku yoğunlaşıyor ve kendini hissettiren hale geliyor.
Tasarımı ile makyaj masanızı süsleyecek, kullandığınızda mutlaka parfümünüzün adınının sorulacağı, tüm bunlara rağmen bir EDP parfüme göre oldukça hesaplı ve kolay bulunabilen bu ürün için UDV' e teşekkürlerimi sunuyorum.
Gratis, Watsons' ta parfümleri deneyerek teninize uygun olanı seçebilirsiniz.

2 yorum:

Simge Akyol dedi ki...

Fiyati ne kadar acaba? :)

Shimizu Zen dedi ki...

İndirimsiz 35 TL.

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)