5 Haziran 2014 Perşembe

Bioderma ile yaza hazırız!

Photoderm Bronz Brume (YENİ)

Kuru Yağ ile Koruma ve Bronzlaşma Bir Arada
Yüz, Vücut, Saç

Photoderm Bronz Brume, yüksek (SPF 30 UVA 17) ve çok yüksek (SPF 50 UVA 17) korumayı  %100 transparan doku ile birleştirir. Yağlı ve yapışkan bir his bırakmaz. İçeriğindeki bronzlaştırıcı kompleks bronzlaşma süreçlerinin hızlanmasına ve yoğunlaşmasına yardımcı olurken aynı zamanda doğal bronzluğun süresinin uzamasını sağlar. Alkol içermeyen formülü sayesinde mükemmel tolerans sağlar ve cildi kurutmaz. Oktokrilen içermez. Komedojenik değildir. Hipoalerjeniktir. Fotostabildir. Suya dayanıklıdır.

Yüz, vücut ve saç kullanımına uygundur.

109,50 TL


Photoderm After Sun



Tüm cilt tipleri için nemlendirici ve yatıştırıcı güneş sonrası sütü. Güneş sonrasında cildi nemlendirerek rahatlatır, bronzluk süresinin uzamasına yardımcı olur. Yetişkin ve çocuk kullanımına uygundur. Taze dokusuyla cildi sonraki güneş temaslarına hazırlar ve cildin UV ışınlarına karşı doğal koruma sistemini güçlendirir. Hücresel BioProtection® patenti sayesinde güneş yanıklarına karşı güvenli koruma sağlar ve güneş kaynaklı erken yaşlanmanın önlenmesine yardımcı olur. Hücresel hasar riskini azaltır. Temizlenmiş cilde uygulanır.
Tüm cilt tipleri için nemlendirici ve anında yatıştırıcı güneş sonrası bakım sütü. Bronzluğun süresini uzatır.
200 ml: 44,50 TL
500 ml: 59,50

PHOTODERM AKN Mat  SPF30 UVA 13

Karma ve yağlı ciltler için uzun süreli matlaştırıcı etkiye sahip güneş koruyucu. Akneye eğilimli ciltlerde güneşin akneyi artırıcı etkisini önlemeye yardımcıdır. Görünmeyen dokuya sahiptir ve suya dayanıklıdır. Hücresel BioProtection® patenti sayesinde güneş kaynaklı erken yaşlanmanın önlenmesine yardımcı olur. Fluidactiv® patenti sayesinde cildin sebum kalitesinin yükseltilmesine destek olur. Glikolik asit ve salisilik asit içeriğiyle hassas keratolitik etki sağlar. Kalıcı matlaştırıcı silika pudrası ve renksiz dokusuyla yağlı bir tabaka ve iz bırakmaz.

Tavsiye edilen tüketici satış fiyatı: 40ml 59,50TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)