1 Haziran 2014 Pazar

MAXIM Roll-on | Terleme önleyici roll-on

Yazın gelmesine sevinemediğim noktalardan birisi terleme problemi!  Hiç roll-on/deodorant kullanmayan ve kokarca gibi ortalıkta dolaşan insanlar var:( Çoğu zaman kibarlıktan ve kırıcı olmaktan korktuğumuz için kendilerine ne kadar kötü koktuklarını söyleyemiyoruz. 

Bir de deodorant kullanmasına rağmen terlemeye, koltuk altlarının ıslanmasına engel olamayan kişiler var. Terleme olayı ter bezlerinin aktivitesine bağlı olduğu için, bazılarında bu durum ciddi bir hastalık ve tüm yaşantıyı etkileyen bir problem olmuş durumda. Koltuk altı, eller, diz kapaklarındaki aşırı terleme/ıslanma nedeniyle ameliyat olan, lazer- botox tedavisini uygulatan kişiler biliyorum.


Ciddi terleme sorunu olan, normal roll-onlardan memnun olmayanlar için geliştirilmiş ürünler var. Bunlardan birisi olan MAXIM roll-on; alüminyum klorit içeren terleme önleyici bir ürün. Kullanımı klasik roll-onlara benziyor. Ter bezlerinin geceleri inaktif olması nedeniyle gece yatmadan kuru ve temiz koltukaltlarına uygulanması gerekiyor. Etken maddesi sayesinde ter bezi kanallarının deri yüzeyinde açıldıkları yerde mekanik engel oluşturup, salgı hücrelerinde küçülme yaparak etki gösteriyor.


Yani Maxim-roll on;
*Deodorant değil terleme önleyici bir ürün. 
*Kokusuz ve sürünce ekstra bir koku oluşmuyor. 
*Başlangıçta her gece daha sonra haftada 2 kez kullanmak gerekiyor. 
*Terleme sorunu olanlar ve yoğun fiziksel aktivitelerde bulunan kişiler için çok uygun.

İşe yarıyor mu?
Bence evet! Bir hafta önerildiği şekilde kullandım, terlemeyi gerçekten azaltıyor. Şu anda gün aşırı kullanmaya devam ediyorum. Nivea ya da 8X4' ü sabah kullanıp akşama doğru tazeleme gereği duyardım. Maxim' le gün boyunca rahatım. İlk günlerde kaşıntı yapabiliyor.

Fiyat?
85 TL civarında. 3- 6 ay kullanılıyor.Tedavi edici bir ürün olduğunu ve ter bezlerine yan etki yapmadan terleme sorununu azalttığını düşünürsek pahalı değil. 


Doktor onayı var mı?
Dermatologlar tarafından onaylı.Memnun kalmazsanız firmayla direkt kontağa geçebilirsiniz. Ürünü güvenle temin edebileceğiniz adreslerden birisi saglıkdeposu.net  

NOT:Alüminyum klorit roll-onlarda temkinli yaklaştığımız bir madde olmasına rağmen, terleme konusunda klasik deodarantların yetersiz kaldığı kişilere başka seçenek kalmıyor. Zaten alüminyum klorit içermeyenler ürünlerin pek efektif olduğunu söyleyemem. Örneğin Yves Rocher' ın temiz içerikli roll-onları beni gün içinde zor durumda bıraktı. Bu sebeple yeniden klasik ürünlere döndüm. Alüminyüm kloritsiz deodarantlardan memnun kaldığınız varsa yorum bırakın lütfen.

4 yorum:

Busenin.bloguu dedi ki...

terleme benimde şikayetim olan bir konu ama güvenemiyorum işte böyle ürünlere:/
http://sansaafashion.blogspot.com.tr/

Kermit Alemlerde dedi ki...

Ameliyatlı çözümden daha başarılı ve ekonomik bence . İkinci haftaya girdim kullanımda oldukça başarılı hiç bir yan etki gözlemlemedim çok şükür

Toptan Kuaför Malzemeleri dedi ki...

http://myshimizu.blogspot.com/2014/06/

Toptan Kuaför Malzemeleri dedi ki...

www.lakozmetik.com Toptan Kuaför Malzemeleri ve Berber Ürünleri konusunda Türkiyenin yeni adresi...

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)