18 Şubat 2014 Salı

Blog satışına ne dersiniz?

Merhabalar, umarım bu postumu okuyorsunuzdur sevgili takipçilerim :) Son günlerde gelen yorum sayısında azalma olunca sorma gereği duydum:)
Takip edenler bilir blogumda en çok alışveriş deneyimlerime yer veriyorum. Online alışveriş kozmetik tutkusuyla birleşince insan kontrolden çıkabiliyor gerçekten. Bir de yurtdışı sitelere takıldım ki sormayın.Çekmecelerim bir heves aldığım ama kullanmadığım ürünlerle dolu. Alışveriş yazılarımdan sonra sizlerden online alışverişlerden korktuğunuza ya da büyük şehirlerdeki mağazalara ulaşamadığınıza dair mailler alıyorum. Keşke Gratis, Watsons gibi bayılarak alışveriş yaptığımız mağazaların online satışı olsa ya da yurtdışı siparişlerde gümrük korkumuz olmasa...


Gelen maillerden sonra sizlerle alışveriş tutkumuzu da paylaşmak istedim. Elimde stoklayarak aldığım kozmetik ürünleri var. Bir çoğunu hiç kullanmadım, kalanını da bir kere deneyip kullanma sırasına aldım. Olumlu yönde talebiniz olursa blog satışı üzerinden bu ürünleri sizlerle buluşturmak istiyorum. Böylece hem bana yeni ürünler deneme fırsatı doğar, hem de sizler uygun fiyatlı yeni cicilere kavuşmuş olursunuz. Hatta yurtdışından RT fırça alışverişi yapacağım yakın zamanda, isteyen olursa birlikte sipariş verebiliriz. Ürün satışı blog üzerinden mi instagramdan mı olsun o konuda kararlı değilim. Lütfen fikirlerinizi benimle paylaşın.

İnstagram adresim için tık tık :)

8 yorum:

ben-ce dedi ki...

her iki taraftan da olabilir, blog daha iyi olur:) ben sevinirim şahsen

Şeyma Aydemir dedi ki...

Bu blogda değil de yeni bir satış blogu açıp orada paylaşman orada paylaştıklarını burada hatırlatman daha iyi olur diye düşünüyorum. Bir çok blog yazarı öyle yapıyor. Ben de sevinirim hem kullanılmayan ürünler boşuna beklememiş olur ve onların yerine yeni ciciler alabilirsin:)
Ayrıca RT fırçalarını ben de çok istiyorum. Yurt içindeki fiyatları çok abartılı buluyorum. Yurt dışından da korkuyorum :)
mail adresim; kizilcikserbetimm@gmail.com
Sevgiler,
Şeyma

herşeyin bişeyi var dedi ki...

okunmama konusunda kaygılarımız aynı maalesef..son günlerde sıfıra yakın yorum ve sıfır katılımcı olunca :( satışı blog üzerinden yapmnı tavsiye ederim..herkesin instagramı yok ve ayrıca ordan satış yapıp burdan duyurmak da pratik değil ayrıca..sürekli takip ediliyor olman lazım gelir ki; dediğim gibi herkesin ins. hesabı yok..naçizane önerim tabii bunlar.. ve lütfedersen ben de bloguma beklerim ;) mrlgrck74.blogspot.com

Unknown dedi ki...

yap yap yap :)

Merve Çelik dedi ki...

blogdan yapmalısın :)

Pepe izle dedi ki...

bence de blog üzerinden yapılmalı satış :)

Teknoloji, Bilim ve Spiritüalizm dedi ki...

Merhaba, bir tane yurt dışı yazını okumaya başladıktan sonra takıldım kaldım bloguna çıkamıyorum. Anlatımın sadeliğin ve tarzın, hayran kaldım. Yani ben de blog yazdığım için bir çok blogu takip ediyorum ama senin doğallığına bayıldım, bundan sonra her zaman buralarda olacağım :). Öncelikle cilt tedavin devamında kullandığın cilt bakımın ve bu konuda verdiğin bilgiler için çok teşekkür ediyorum. Bunun yanısıra yurt dışı alış verişleri anlamında çok yardımcısın, kendi adıma çok teşekkür ediyorum. Bu arada ben de bloguma beklerim, sevgilerimle Nilüfer... http://beautymakeupfashionstyle.blogspot.com.tr/

Shimizu Zen dedi ki...

Teşekkür ederim Nilüferim içten bir şekilde beğenilerini anlattığın için. Elimden geldiğince doğal olmaya çalışıyorum, size yansıtabiliyorsam ne mutlu bana :) Bloguna da heliyorum hemen.

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)