8 Ocak 2014 Çarşamba

Uygun fiyatlı - kaliteli rimeller

Rimeller en sevdiğim ve vazgeçilmez makyaj malzemelerinden birisidir. Hem fiyatıyla hem performansıyla beni memnun eden rimelleri sizlerle de paylaşmak istedim. Aynı işi bu fiyata yapanlar varken neden bir ürüne 80 - 90 TL verelim değil mi?


En son kullandığım 4 ürün bunlar. Haydi sırayla yorumlayalım.


1. Maybelline Volume Express Mascara: Bu küçük tombik rimeli indirimden 9 TL' ye almıştım. Fiyatına göre fazla beklentim yoktu ama kendisi beni şaşırttı. Ciddi ciddi çok iyi. Kurumadan en uzun süre kullandığım rimellerden biri oldu. Kirpikleri uzatma ve hacim konusunda oldukça iyi. Daha ne olsun, bu fiyata ne veriyorlar ki?


2- Max Factor 2000 Calorie Curved Brush Volume: Evet ben açılı fırçalı rimellerin insanıyım.Max Factor' ün  bu efsane ürünü de işini iyi yapanlardan. Kıvrılmış - küçük fırçası, tüm kirpikleri boyamak için ideal. Alt kirpiklerde bile rahatlıkla kullanılabiliyor. Simsiyah rengi bakışları belirginleştiriyor ve kurumasına izin vermeden hızlıca sürerseniz uzun - kıvrık şahane kirpikler elde ediyorsunuz. Şu aralar çok popüler bir ürün olmasa da bulduğunuz yerde atın sepete.


3- Essence I love extreme crazy volume mascara:  Essence Türkiye' ye iyi ki gelmiş. Essence' in göz kalemlerimden sonra en favorim olan ürünleri rimelleri. Crazy volume maskara da daha hacimli kirpikler için tek tek ayrılmış kılları olan bir fırçaya sahip. Fırça kısmı çok düz ve kalın olduğu için bulaştırmadan sürmek maharet istiyor. Keşke hafif açılı ve ince bir başı olsaydı bu maskaranın, o zaman gür kirpiklere ulaşmak için engelimiz kalmayacaktı.10 TL civarındaki fiyatına göre orta karar bir ürün. Verdiği simsiyah rengi söylemeden geçmeyeyim.


4- Maybelline the falsies volum express: En sevdiğimi en sona sakladım. TR' de bulabileceğimiz en hesaplı ve işini iyi yapan ürünlerden. Fuşya renkli ve dantelli ambalajı olan The falsies volum express maskara benim favorilerimden. Gürleştirme ve uzatma konusunda gayet başarılı. Hafif kıvrık ucuyla tüm kirpikleri tek tek boyuyor ve sizlere uzun - hacimli kirpiklerin tadını çıkarmak kalıyor. Topaklaşmaması bir diğer avantajı. Beni üzen yanı ise çabuk kuruması.

Sizin en sevdiğiniz rimel/ maskara hangisi? Bundan sonra hangi ürünleri denemeliyim sizce ?


9 yorum:

Unknown dedi ki...

iyi fikir verdin cnm. gerçekten bazı ürünler çok pahalı.

Shimizu Zen dedi ki...

Faydalı olduysa ne mutlu :)

Balbocegi ile Kozmetik dedi ki...

Ben de plastik uclu rimelleri begeniyorum. Loreal volume million lashestan cok memnunum. Max factor lash effect de cok guzel :))

sena zeyrek dedi ki...

Plastik uçlu rimelleri bende seviyorum. Blogumda ayzmıştım Elite marka rimellere de bir bak derim
Sevgiler

Shimizu Zen dedi ki...

Lash effect benim de sevdiklerimden :)

Shimizu Zen dedi ki...

Elite markasını duydum, denemek lazım cnm :)

Unknown dedi ki...

Essence get big lashes volume curl ve Loreal Lash artchitec favorim tavsiye ederim :) Maybelline ler de çok başarılı hatta ülkemize gelmeyen bir sürü rimeli muhteşem keşke gelse =/

j.d. dedi ki...

İçlerinden sadece I love'ı denedim ve bende gayet memnun kalmıştım :)

Unknown dedi ki...

Essence'in maskarasını bir bulsam :/

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)