27 Ekim 2013 Pazar

Watsons ve Rossman Alışverişi

Plansızca yaptığım Watsons ve Rossman alışverişi ile karşınızdayım. Bakalım neler almışım ?


Pantene Isıya Karşı Koruyu Parlaklık Veren Bakım Spreyi: Saç düzleştirici kullanmadan önce mutlaka ısıya karşı koruyucu bir ürün kullanmak lazım. Pantene' nin ince telli saçlara özel bu ürününü çok merak ettiğim için aldım. Performansı fiyatına göre gayet başarılı.

Down Under Natural Nude Şampuan:  Sls  pareben içermeyen bu şampuan bana hiç iyi gelmedi ne yazık ki. İlk kullanımdan sonra saç derimde küçük küçük yaralar çıktı ve deli gibi kaşınmaya başladım. % 98 doğal içerik olduğu söylenen bu şampuan hakkındaki hayallerim suya düştü.

Essence Long Lasting Eye Liner Kalemler: Farkettiyseniz 2 tane aldım. Bu eyeliner kalemleri o kadar çok seviyorum ki, gördüğüm an stokluyorum. Kalan son 2 ürünü de ben aldım zaten. Asansörlü yapısı sayesinde açmaya gerek kalmadan,incecik, simsiyah bir çizgiler yapabilirsiniz bu kalemle. Üstelik fiyatı 5 TL civarında. Mutlaka deneyin!

Essence I love Extreme Carazy Volume Maskara: Essence' nin fiyatına göre performansı gayet başarılı olan güzel rimellerinden birisi.

Rimmel Lasting Finish 1000 kisses Lip Tint + Balm: Vastat bir ürün daha. bir tarafı balm' dan ir tarafı renkli keçeli uçtan oluşuyor. Renklendirmesi ve kalıcılığı hiç yok denilebilir.  

Rexona Deofresh Pudrasız Deodorant: Ter kokusunu önleme de çok başarılı bir ürün.

Garnier Color Naturals Krem Saç Boyası: Aslında saçlarım tam olarak bu renk. 3-4 ayda bir boyayınca daha parlak ve bakımlı durduğunu düşünüyorum.

Bioblas Vital Effect Saç dökülmesine karşı şampuan: SLS içeren ama saç dökülmesini önlediği iddia edilen bir ürün. Yine denemek için alındı.

Sizler bu ara kendinizi nelerle ödüllendirdiniz?
Herkese mutlu pazarlar.

8 yorum:

Unknown dedi ki...

bioblas bana iyi gelmishti.durdurdu dökulmeni.garnierin bu boyalarindan annem çok memnun.güle güle kullan hepsini

Shimizu Zen dedi ki...

Teşekkür ederim. Umarım bana da iyi gelir Bioblas:(

Unknown dedi ki...

güle güle kullan :) Pantene ısıya karşı koruyucu bakım spreyi aklımdaydı ne zamandır benimde :)

Shimizu Zen dedi ki...

Teşekkürler cansucum :)

Beauty Iconss dedi ki...

ince telli saçlara sahip oldugum için bende kullanıyorum pantene'i çok da memnunum :) blogunu yeni keşfettim keyifli yazıların

Shimizu Zen dedi ki...

Sağol tatlım hoşgeldın :)

Adsız dedi ki...

ben pure beauty soothing bb cream ne nerden ulasabılırım lutfen yardım edın uretılmedıgını soyledıler watsons ta yardımcı olu izmirden ıkı ay once satın aldım ve bıtmek uzere sımdıden tesekkur ederım

Shimizu Zen dedi ki...

Bu linkteki siteye ya da rossman' a bi bak istersen.

http://www.kozmotrend.com/makyaj/pure-beauty-soothing-bb-cream-30ml

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)