26 Ağustos 2013 Pazartesi

Kryolan alışverişim | Kozmotek.com

Kryolan malumunuz ağırlıklı olarak sahne sanatçılarının kullandığı makyaj ürünlerini içeriyor. İstenilen uzun süre kalıcılık  yüz grubu ürünlerde ağır ve yoğun yapıyı da beraberinde getiriyor bu nedenle günlük kullanım için çok uygun değiller.

Kryolan Supracolor Teintschminke fondöten, markanın en meşhur ve porselen cilt görünümü sağlayan ürünü. Sahne ışıkları altında ışıl ışıl parlayan, kusursuz yüzlerin arkasında bu mucize var.

Ben de özel günlerde kullanmak için Kryolan ürünlerinden almaya karar verdim. Daha önce kozmotek.com dan hiç alışveriş yapmadığım için, ilk olarak müşteri hizmetleriyle görüştüm ve ürünlerin orjinalliği, iade süreci hakkında bilgi aldım. Birebir ilgilenip bilgi verdiler, istersem renk seçimi hakkında uzmanlarına danışabileceğimi söylediler. 
Siparişime Supracolor fondöteni uygulamak için gerekli olan Kryolan makyaj süngerini ve nude tonlarında LF 401 nolu kalıcı ruju da ekledim.


Siparişim 8 günde elime ulaştı. Aslında biraz da yurtiçi kargonun şubede paketimi bekletmesinden kaynaklanıyor bu uzama. 
Ürünleri önemli bir günde acil olarak kullanmak istediğimden, en geç 3 gün içerisinde elimde olması ve tester eklenmesi konusunda görüşmüştüm ama bu konuda istediğimi bulamadım. Özellikle belirtmeme rağmen testersız bir alışveriş oldu.



Kryolan supracolor'a gelince ciltte harika aydınlık bir görünüm yarattığını ve kusurları çok iyi kapattığını söylemeliyim. Mutlaka makyaj bazı ve özel uygulama süngeriyle kullanmak gerekiyor. Sünger olarak Gratis' te satılan üçgen süngerleri de alabilirsiniz. Ben ayrıca süngerleri termal suyla ıslatarak kullandım ve tatmin edici bir cilt tonuna ulaştım. Fiyatı 110 TL , 3 sene rahatlıkla kullanılabilir.


Özetle; Kozmotek.com, Kryolan gibi bir çok profesyonel markaya ulaşmanızı sağlayan güvenilir bir site. Oldukça ilgili  müşteri hizmetleri var, siparişlerin ulaşması konusunda biraz esnekler ve tester konusunda fazla beklentiniz olmasın.

Bu siteden alışveriş yapan ya da Kryolan ürünlerini kullanan varsa yorumları bekliyorum:)

Sevgiler :)

9 yorum:

audrey dedi ki...

kryolanın makyaj ürünleri tanıtımına gitmiştim.. ürünlerin hepsi profesyonel olmakla birlikte gündelik kullanıma uygun ürünler çok değişik ve güzel ürünleri vardı.. hala tam anlamı ile gidip inceleyebilmiş değilim..

Shimizu Zen dedi ki...

Cildi çok dayanıklı ve hassas olmayanlar kullanabilir belkı de. Ama benım cildim akneye yatkın olduğu için hiç şansımı zorlamıyorum :)

Unknown dedi ki...

ürünler çok kaliteli şaşalı değil reklamada çok ihtiyaçları yok açıkçası çünkü çok profesyonel bi ürün zaten 50senelik bir firmaymışta... Ürünü kullanıyorum çok memnunum müthiş bir kapatıcı özelliği var akşama kadar makyajımı tekrar yenilemek zorunda kalmıyorum tavsiye ederim. Bizim gibi her gün makyaj yapan insanlara tavsiyemdir.:)

dygpkrrrr dedi ki...

Arkadaslar merhaba ben sizden yardim istiyorum ben kryolanin supra color fondotenini almak istiyorum porselen etkisi veriyormuş satis sorumlusu bana transparan pudrasiz pek porselen etkisi vermeyecegini soyledi aranizda sadece kryolan fondtn pata kremini kullanan var mi gercekten transparansiz porselen etkisi verir mi gozenekleri sivilce lekelerini kapatip bebek etkisi yaratirmi birde bunun kullanimi diger fondotenlerden farkliyms sanirim süngerini islatip kullaniliyormus ole kullanilmazsa porselen etkisi olmuyormus kullananlar varsa yardim ederse cok mutlu olurum simdiden cok tesekküler

Unknown dedi ki...

Merhaba ben supra color almak istiyorum. Ama açık bugday tenliyim hangi rengini alcam bilmiyorum kimisi 2W kimisi 3W diyo kimiside NB veya FS 38 diyo hangisini alacagimi sasirdim mersinde magazası yok. Acık buğday tenliyim cçok açık değil cok koyuda degil

Unknown dedi ki...

Merhabalar;
Ben günlük olarak hergün iş yerinde kryolan supracolor ı kullanıyorum.Hafif bi şekilde ince bi tabaka halindealdığım süngeriyle sürüyorum .Ve evet süngerini kullanımdan önce yıkayın biraz sıkıp nemli halindeyken uygulayın.Ozaman daha iyi bi görünüm oluyor.Ben transparan pudrasınıda aldım ,pudrayla kalıcılığı artıyor.Ben değişik bi porselen etki görmedim.Ama pudrayı kullanmayı unuttuğum zaman gün içinde göz altında çeşitli yerlerde kırılmalar ve renk olarak değişimler gözlemliyorum.Pudrasınıda alın kesin yada bunun pudrasıyla birleşik bi karışımı var ondan alabilirsiniz

Unknown dedi ki...

@aliciakozmetik (instagram) ve aliciakozmetik.net ten alabilirsiniz. Almanyadan orjinal magza fisi ile gonderiyoruz.

. dedi ki...

Kryolan ürünlerine ulaşılacak tek site kryolanın kendi online satış mağazası, kozmotek sahte ürünler temin ediyor. Şuan onları mahkemeye vermek üzereyim, elimde gönderdikleri ürünlerin sahte olduguna dair aldığım belgeler bulunuyor. Lütfen tek site bu diyerek insanların saglığını bozmasına sebep olacak yanlış yönlendirmelerde bulunmayın. İnsanlar sizin yazdıklarınıza güvenerek bu sitelerden alışveriş yapıyor.

Shimizu Zen dedi ki...

Yazım 2013 te yayınlanmış dikkat ettiyseniz. 4 sene önce bu markaya online olarak ulaşılabilecek tek adres buydu. Dikkatli bir okuyucu yazının güncel olmadığını görür zaten. Onca siteden alışveriş yapıp yazmışım, gün gün hangileri aynı titizlikle satışa devam ediyor diye takip edemem ki...Benim siparişimdeki ürünler orjinaldi. Siteye ömür boyu kefil olurum ya da ürünleri garanti ederim gibi bir iddiam olmamış dikkat ettiyseniz. Size orjinal ürün göndermedilerse dava edersiniz, kolay gelsin...

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)