23 Şubat 2013 Cumartesi

Cath Kidston Türkiye' ye gelsin !

Evet an itibariyle çeyiz hazırlıkları başlamıştır.
Bundan sonra blogumda pek çok online alışveriş yazısı okuyacaksınız, zira ben evime alacağım basit bir kavanoz için bile internetten yüzlerce model bakan bir deli haline gelmekteyim.

Online alışverişe bulaşmak ve kolay beğenmemek gibi iki ölümcül hastalık birleşince sonumun çok hayırlı olacağını düşünmüyorum.

Dün annemle yatak örtüsü, nevresim takımı gibi şeylerin modellerine bakarken resmen kriz geçirdim. Ev tekstilinde Türkiye' nin ne kadar dar bir skalaya sahip olduğuna şahit oldum. 

Üzülerek söylüyorum ki bir çok Türk markasının modelleri resmen naftalin kokuyor, bakmaya dayanamadım almaya hiç tahammül edemeyeceğim. Kenarları fırfırlı, dantel içinde boğulmuş, yumuk yumuk yatak örtüleri geçici bir şok yarattı bende. Kendimi mağazadan dışarı zor attım.

Hala satılıyor mu böyle modeller de, firmalar üretime devam ediyor? Biri bunu açıklasın bana :(

 English Home' a bakmadan olmazdı. Nispeten daha güzel seçenekler var ama yine tatmin olmadım. Mudo' ya da baktım. Patchwork' lü yatak örtüleri çok çekici gelmedi :(

Ahh Cath Kidston ahh, şu anda deli gibi sana aşeriyorum.
 Ne olurdu sen bir Türk markası olsaydın.  Ben de şu alttaki modellere sahip olup kendimi küçük, şirin bir İngiliz hanımefendisi gibi hissetseydim.

Ne dersiniz beğenilmeyecek gibi mi? Böyle bir nevresim takımınız varsa yatak örtüsüne gerek kalmaz zaten. 

Maviyi sevmeyen ben ilk resimdeki Antique Rose Bouquet adlı takıma vuruldum resmen. 
Benim olacaksın kafaya koydum bi kere :)













Cath Kidston' dan alışveriş yapanınız var mı? 
Şurdan modelleri inceleyip hangisini beğendiğinizi paylaşın hadi :)

Bu arada dörtdörtlük blogun hediye çekilişine katıldınız mı?




9 yorum:

KozmetikHikayeleri dedi ki...

böyle şeyler bulursan canım banada mail atarmısın lütfennn:) ingiiz country aşığıyım..şimdilik english home ile yetinmek zorundayım
http://kozmetikhikayeleri.blogspot.com/

Shimizu Zen dedi ki...

Tabı tatlım alışveriş yapar ya da benzerlerini bulursam iletirim :)

KozmetikHikayeleri dedi ki...

mutlu olurum :)

Adsız dedi ki...

inşallah gelir
blogumda bir etkinlik var katılırsan sevinirim
http://www.makyajvehersey.blogspot.com/2013/02/wishlist-etkinligi.html

secilgil dedi ki...

Ahaa en sevdiğim konu :))
Ben aldıklarımı söyleyim belki yardımcı olur. Days in colours'tan pamuklu saten nevresim ve pike takımları aldım. Taç ve Linens'ten de varmış ama onların kalitelerini hatırlamıyorum.
Ben daha düz ve klasik modeller tercih ettiğim için Days in colours'ı seviyorum ama mesela masa örtüsünden anneme de almıştık, çok kırışıyor ve zor ütüleniyor ve ısıya dayanamadı runner'lar yamuldu resmen :s Yine de piyasada saten diye satılan naylonlara nazaran pamuk saten nevresimlerin dokusundan umutluyum..
English Home'dan da bir iki takım yaptım ama onlar pamuklu. Bir de pembe patchwork yatak örtüsü seçtim. O bahsettiğin fırfırlı yatak örtülerini görmek bile şaka gibi :)) Sadece bir tane bulunsun diye aldım.
Ev tekstili aslında nispeten kolay kısmı.. Mutfağın ufak tefeği hiç bitmiyor ne aldığını unutuyorsun falan.. Bu konuda sağlam bir hafızam ve not defterim var, aldıklarım-alacaklarım şeklinde :))
Kolay gelsin sana da ;)

gırla fikir dedi ki...

sabah sabah gözümü gönlümü açtın canım.
yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum,ama el mahkum elimizde olanı almak zorunda kalıyoruz, sanırım ben ikea'da görmüştüm birkaç model,kalitesini bilmiyorum o ayrı
country tarz aşığı biri olarak şunu söyleyebilirirm,şu ana en rahat mutfak ürünlerinde bulabilidim istediğim tarz desenli ürünleri,bernardo,esse gibi firmalar sayesinde.
cath kidstondan alışveriş yapan bloggerlar var hatta biriyle haberleşiyoruz bana indirim zamanlarında haber veriyor bak şu güzel falan diye mail atıyor :) kendisi mutfak ürünlerini alıyor ve memnun, yatak örtüleri falan çokta indirime girmiyor benim gördüğüm kadarıyla.

Adsız dedi ki...

cath kidstonun peçeteleri ve bazı kırtasiye malzemeleri bağdat caddesinde d aktuelde var arkadaşlar divanın arkasında

herşeyin bişeyi var dedi ki...

yaaaaaaaa bu cath kidstonlara burda ulaşmak mümkün değil mi deli olacam yahu !!! bilenler bi yardım etsin allah rızası için keni sitesinden sipariş veremiyorum eşim uzuuuunnnn bi süre netten siparişi yasakladı...bilenler varsa yardımcı olabilirler mi acabaaa

GüzelGül dedi ki...

Bencede gelsin ama pahali gelmesin :) bende bayiliyorummmmmm evimin her kösesini böyle dösiyecegim ins :) bizimkisi aman allahim bütün ev cicekli böceklimi olcak diyor :DDD

Mein Blog/Blogum

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)