26 Ağustos 2013 Pazartesi

Caudalie Beauty Elixir



Caudalie Beauty Elixir güzellik blogları tarafından kapışılan bir ürün.
Üzüm özleri, nane, biberiye, melisa, nane ve portakal çiçeği dolu, hem makyaj öncesi hem de gün için tazelenmek istediğiniz bir anda kullanabileceğiniz sprey formda bir tonik kendisi.

Victoria Beckham' ın  favori ürünlerinden biri olduğu rivayet ediliyor.



Cildin yumuşatılmasına, gözeneklerin sıkılaşmasına, cilde nem ve canlılık kazandırılmasına yarıyor. 

Daha önce bahsettiğim gibi ben karma ve alerjik bir cilde sahibim. Beauty Elixir ben de hiç bir yan etkiye neden olmamakla birlikte, kullandığım süre içinde cilt dokumun daha homojen hale geldiğini söyleyebilirim. 

En güzel özelliklerinde birisi de bir kaç damla nane yağı ve üzüm özleri içermesi. Bu sayede ürünün ferahlatıcı özelliğini sonuna kadar hissediyorsunuz. Paraben ve silikon türevleri de içermiyor.

Dediğim gibi yağlıya dönük karma cildimde bu ürün akneye ya da alerjik reaksiyona neden olmadı. Kuru ve normal ciltlerin gönül rahatlığıyla kullanabileceğini düşünüyorum.


Kullanım tavsiyelerine gelirsek...

1. Kullanmadan önce şişeyi iyice çalkalamanız gerekiyor. Yağ özlerinin karışıma homojen bir şekilde dağılmasını sağlamak için şart bu.
2. Primer, fondöten ya da concealer' ın daha homojen durması için makyajdan önce cildinize püskürtebilirsiniz. Spreyli şişesi sayesinde pamuk kullanmanıza gerek kalmayacaktır.
3.Makyajınızı temizledikten cildinizin nemlendirmek ve canlandırmak için kullanabilirsiniz.
4. Ev içinde büyük 100 ml' lik şişesinin kullanımı ideal olmakla birlikte, 30 ml' lik boyu da mevcut. Tam çantaya at-kullan-tazelen için yani.


Ürünün içeriğinde alcohol denat olduğunu öğrendim. Zamanında sırf cildimi kurutmasın bir çok alkolsüz tonik kullanmışlığım ve pek fayda görememişliğim var. Beauty Elixir şu ana kadar kurutma ve hassasiyet  gibi bir şeye neden olmadı. Yani içinde alkol varsa bile benim için sorun teşkil etmiyor şu anda. 

En iyi sonuçlar için kendi cildinizde denemenizi öneririm.


1 yorum:

Grace Happy dedi ki...

bende begenenlerdenıum

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)