16 Mart 2015 Pazartesi

50 Shades Of Grey'e özel makyaj setleri Makyajtrendi.com'da

Ünlü kozmetik markası Make Up For Ever, kitabı ve filmiyle gündem yaratan Grinin Elli Tonu' na özel bir koleksiyon çıkardı. Sınırlı sayıda üretilen koleksiyonda allık, maskara, palet gibi bir çok makyaj malzemesi anlamlı setlerle sunuluyor. Makyaj setlerinin her biri, farklı bir zevke hitap ediyor. Filmin makyaj artistinin de MUFE ürünlerini tercih ettiğini hatırlatmak isterim.


Lider profesyonel makyaj markalarıyla online alışveriş imkanı sunan Makyajtrendi.com tarafından filmden esinlenilerek hazırlanan makyaj setleri filmdeki Anastacia karakterinin büyük değişimini yansıtıyor. Enlighten Me, Tease Me, We Aim To Please ve Laters Baby setleriyle masum, iddialı ve seksi makyajlar yapmak mümkün… Kofreler sadece Makyajtrendi.com’da satılıyor.
Ben kofrelerden " We aim to please" i denedim ve kalitesine, tonlarına bayıldım.









Diğer setler ise şöyle;

Enlighten Me
Nude ve pastel tonları sevenlere hitap eden bir dudak seti… Pastel renkli ruj, suya dayanıklı dudak kalemi ve gloss’un yer aldığı set; hafif ve her tene yakışan renklerden oluşuyor.
Sette yer alan ürünler şöyle:
Aqua Rouge 3 Light Rosewood (pembemsi bej), Rouge Artist Intense 24 Satin Orange Beige (turuncumsu bej) ve Aqua Lip Pencil 3C Medium Neutral Beige (Orta Natürel Bej).
Setin fiyatı, 119 TL
Tease Me
Seksi üçlü diye de tanımlanan set, çekici ve iddialı koyu renklerden oluşuyor. Dudak makyajında iddialı olmayı sevenlere hitap eden sette, sezonun en favori rengi bordo ve tonları yer alıyor. dudak makyajınız için bir araya getirdik. 
Sette yer alan ürünler şöyle:
Aqua Rouge 11 Dark Raspberry (Bordo), Rouge Artist Intense 44 Satin Brownish Red ( Kahvemsi kırmızı) ve Aqua Lip Pencil 11C Matte Dark Raspberry (Mat Bordo).
Setin fiyatı, 119 TL
We Aim To Please
Sofistike makyajı temsil eden ve Make Up For Ever’ın en sevilen ürünlerinden oluşan set, hem gece hem de gündüz şık ve klas görünmek isteyenler için ideal…
Sette yer alan ürünler şöyle:
HD Blush 320 English Rose (pastel pembe), Rouge Artist Natural N4 (Pembemsi bej),  Aqua Eyes Matt Black (siyah) ve Smoky Stretch Maskara
Setin fiyatı, 169 TL
Laters Baby
Seksi gece makyajı seti Laters Baby, siyah eyeliner, kırmızı ruj-dudak kalemi ve hacim verici maskara olmak üzere Make Up For Ever’ın en çok satılan ürünlerinden oluşuyor.
Sette yer alan ürünler şöyle:
Ink Liner (likit eyeliner), Aqua Lip Pencil 8C Red (kırmızı), Rouge Artist Intense M8 (Mat Kırmızı) ve Aqua Smoky Lash maskara (su geçirmez hacim verici maskara).
Setin fiyatı, 159 TL

Ürünlere makyajtrendi.com' dan indirimli olarak ulaşabilirsiniz. Koleksiyonların swatchları çok yakında burada olacak.

4 yorum:

ilke Çevik dedi ki...

Güle güle kullan :)

Shimizu Zen dedi ki...

Teşekkür ederim cnm :)

sihirlimavi dedi ki...

Daha önce hiç denemediğim ve merak ettiğim bir marka, güle güle kullan :))

tugcesays dedi ki...

merhaba blogunuzu takibe aldım banada beklerim :)
http://tugcesays.blogspot.com.tr/

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)