10 Ağustos 2014 Pazar

Evmanya online alışverişim | Şikayetler - Memnuniyetler

Evlilik hazırlılığı evlendikten sonra da devam eden bir süreç. Aslında ihtiyaçlar hiç bitmiyor demek daha doğru. Bu yüzden evlilik öncesi temel ihtiyaçları almanızı, aksesuarları, dekoratif ihtiyaçları sonraya bırakmanızı öneririm. Çünkü her yeni alışverişte, farklı ve daha şık parçalarla karşılaşabiliyoruz.

Evmanya sıkça reklamlarına rastladığım ama daha önce alışveriş yapmadığım bir siteydi. İnternetteki yorumlara bakınca alışveriş yapan bir çok kişinin memnun olmadığını, siparişlerde sorun yaşadıklarını okudum. Ama beğendiğim bir kaç parça eşya için alışveriş yapmayı göze aldım.

İlk alışverişimde odamız için beyaz çalışma masası almıştık. Yanına bir kaç ıvır zıvır dekoratif ürün ekledim. Çalışma masalarımız sorunsuzca geldi, yanlız içinden kuruluma dair kitapçık çıkmadığı için sorun yaşadık. Ve tedarikçi firma kurulum sırasında çatlayan masanın üst kısmını ücret talep etmeden yeniden gönderdi (Bestline' a teşekkürler).


Uslu durmadım tabi, alışverişlerimin devamı geldi. Yeni alışverişimdeki 1 ürün tedarik edilemediği gerekçesiyle iptal edildi. Benden habersiz yapılan bu iptal beni epeyce sinirlendirdi ve müşteri hizmetlerini aradım. Bundan sonra saç baş yolduracak bir süreç başladı. 
Hatalarının farkına varıp iptal edilen ürün tutarında hediye çeki tanımladılar. Ama ne yazık ki bu çekle yaptığım alışverişi de benden habersiz iptal ettiler.
Ve çıldırarak, sinirden kudurarak müşteri hizmetlerini aradım. Verilen hediye çekiyle 3. kez alışveriş yaptım. Yeniden sıkıntı olmaması konusunda ricada bulundum.







Çok şükür ki; aldıkların tümü 3. denemde sorunsuzca elime ulaştı. Bu kadar badireden sonra Biev ürünlerinden gözüme kestirdiklerimden son bir alışveriş yaptım ki, onlar da sorunsuzca bana ulaştı.


Siteden yaklaşık 680 TL' lik 4 alışveriş yapmış oldum.
Özetle evmanya' dan online alışveriş;

*Ürün seçeneğinin çokluğu ve indirimli fiyatlar nedeniyle avantajlı,
*Kaliteli, seçkin ürünleri, dekorasyon trendi önerileriyle eğlenceli ve akıl çelici,
*Kargo hizmetinin yavaş olması ve kafalarına göre iptal ettikleri ürünler nedeniyle saç baş yoldurucu,
*Müşteri hizmetlerinin çok çok ilgili olması nedeniyle gönül alıcı özellik taşıyor.

Deneyimlemek size kalmış :)

6 yorum:

sena zeyrek dedi ki...

Geçenlerde bende alışveriş yaptım ve siparişim eksik geldi,aradım müşteri hizmetlerini gayet ilgili davrandılar,ürünü tedarik edip tarafıma yolladılar ve tüm bilgilendirmeyi de hem telefon hem mail yoluyla sağladılar. Okuyunca şaşırdım :// bende memnuniyet yazısı yazmayı planlıyordum en iyisi yazmamak :) başkası da sorun yaşar sonra bana patlamasın :))

Shimizu Zen dedi ki...

Neyse ki sorununu çözümlemişler canım.
Ben 4 kez alışveriş yapınca her türlü deneyimi yaşadım artık bu siteyle. Hem iyi hem de kötü yönleri var senin de dedigin gibi.

Unknown dedi ki...

Kesinlikle alisveris yapilmaz sorumsuz bir firma eksik gecikmeli gonderme surekli oyalayan bir musteri hizmetleri var

Unknown dedi ki...

Kesinlikle alisveris yapilmaz sorumsuz bir firma eksik gecikmeli gonderme surekli oyalayan bir musteri hizmetleri var

Z_L_S dedi ki...

Bugün ilk defa hiç bir araştırma yapmadan bilmediğim ama ismini sıkça duyduğum evmanyadan kitaplık siparişi verdim ve ödememi yaptım, nedendir bilmem yarın elime geçeceği hususunda bir eminlik ve sevinç vardı içimde çünkü eğer 2 saat 36 dakika içinde siparişi verirseniz ürününüz bugün kargoda yazıyordu :)) işlemi tamamladıktan sonra dürttü şeytan bir bak bakalım yorumlara diye... Bakmaz olaydım ya, bir kişi bile iyi birşey söylemez mi derken sizin yazınıza rastladım çok rahatlatmasada biraz su serpildi içime :) umarım sorunsuzca elime ulaşır çünkü kızımın odasında kitaplarını koyduğu komidini elden çıkardım bile :(

Arzu dedi ki...

Kesinlikle yapılmaz alış veriş 1 ay oldu ürünüm gelmedi. Aramaktan ben sıkıldım ve ödemesinide aldılar bukadar rezil bi marka görmedim site görmedim ilk deneyimim şimdide paramın peşinden koşuyorum :(

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)