27 Temmuz 2014 Pazar

Yves Rocher Online Alısverisim

 Yvesrocher.com alışveriş yapmayı en sevdiğim sitelerden birisi. Geçen hafta mailime üyelere özel %15' lik indirim kodu gelince ailecek kullanmak için bir kaç bakım ürünü aldım. 

Tüm bunlar indirimli fiyat üzerinden 106 TL tuttu.


Yves Rocher şampuanlar, SLS, paraben içermemesi nedeniyle bizim evde su gibi tüketiliyor. Saç derisinde kaşıntı, sivilcelenme gibi sorunları olanlara kesinlikle öneriyorum. Tek sorun ambalajlarının küçük olması nedeniyle çabuk bitmesi.
 Duş jelleri de indirimdeydi. İçeriği temiz olan mis kokulu duş jelleri bir meyve salatası yaptım kendime :)

Daha önce Yves Rocher'ın vanilyalı vücut losyonunu kullanmıştı, bu kez frambuazlısını aldım. Kokusu, kalıcılığı bir harika.
Bir de onarıcı saç yağını ekledim sepete. Bloglarda güzel yorumlar okudum. Yaz bakımı için iyi gelecek kendisi.

100 TL üzeri alışverişlerde cezbedici hediyeler vardı. Ayak bakım balsamı ve kuru yağ bu alışverişin hediyeleri oldu. Her zaman olduğu gibi Elixir testerı da eklemişler.
100 TL üzeri olduğu için kargo ücreti ödemedim ve 4 gün içinde siparişim elime ulaştı. Her yönüyle memnun olduğum bir alışveriş oldu. Temiz içerikli bu ürünleri kullanırken de aynı mutluluğu yaşamaya devam edeceğim.
Yves Rocher da şu aralar bayram indirimi var. Sizin de merak ettiğiniz ürünler varsa mağazalara ya da siteye ışınlanabilirsiniz.

2 yorum:

makyajlı kareler dedi ki...

Gule gule kullan canım

şifabuldum dedi ki...

Yves Rocherşampuanda sülfat var, ayrıca sizin sayfanızda belirttiğiniz şampuanların çoğunda sülfat var. Ayrıca sadece sülfata bakmışsınız, sülfat olmayan şampuanlarda sülfattan daha zararlı maddelerde bulunuyor.Önerilerinizin ne yazıkki çoğunda hata var

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)