19 Temmuz 2014 Cumartesi

Yatak odalarına renkli fikirler

 Genç odalarına yönelik veya yalnız yaşayan yetişkinler, bu yazı tam size göre. Yatak odasını yenilemeyi düşünen bekar baylar ve beyler için birbirinden güzel dekorasyon fikirlerini bir araya getirdik. Gelin bunlara bir bakalım.

 Yatak odanızda mavi, beyaz ve sarı tonlarını bir arada kullanarak uyumlu bir görünüm elde edebilirsiniz. Yatağınızın iki yanında şifonyeri andıran geniş bir komodin tercih edip, her ikisine şık bir abajur koyarak mekanı aydınlatabilirsiniz. Mavi duvarınızda hayvan figürlü duvar yapıştırıcıları kullanıp doğanın güzelliklerini odanıza taşıyarak duvarınızı hareketlendirebilirsiniz. Yapı marketlerde bulabileceğiniz bu yapışkanları, kolayca odanıza uygulayabilirsiniz. Güneşi anımsatan sarı renkli bir perde ile odanızda günün her saati güneşi hissedebilirsiniz.

 Pirinç bir yatak başı ile odanızda İngiliz tarzını yakalayabilirsiniz. Klasik yuvarlak bir sehpayı gök mavisi rengine boyayarak sevimli bir komodine dönüştürebilirsiniz. Sehpanın üzerini taze çiçekler ve zarif mumluklar ile süsleyerek mekana canlılık katabilir, cıvıl cıvıl desenli yatak örtüsüyle odanızı renklendirebilirsiniz. 
 

 Yatak odanızda klasik ve modern aksesuarları buluşturarak şık bir oda hazırlayabilirsiniz. Klasik ve modern çizgilerin bir arada kullanıldığı karyolayı lükens ayaklı, oymalı bir komodinle tamamlayarak bütünlük sağlayabilirsiniz. Beyaz ile hardalın uyumundan yararlanarak halı ve perdede hardal tonlarını kullanmayı deneyin. Çiçek desenli bir perde mekana sıcaklık verirken, geometrik desenli ince bir kilim modern bir hava katacaktır. Duvarları eski tablolarla süsleyerek nostaljik bir hava yaratabilirsiniz.


 Yatak odanızda pembe, lila ve yeşil tonlarını kullanarak rengarenk, keyifli bir oda hazırlayabilirsiniz. Kumaş kaplı lila yatak başına sahip beyaz karyolanızı, neon yeşili bir komodin ile tamamlayarak güzel bir uyum yakalayabilirsiniz. Duvarları lila renginde tercih ederek mekana zarif ve sade bir görünüm kazandırın. Duvarların yarattığı sade görünümü, pembe, yeşil ve lila tonlarının hakim olduğu çiçekli bir halı ile canlandırarak renkli bir odaya kavuşabilirsiniz. Duvarlara hareket katmak için baskı tablolardan yararlanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)