23 Temmuz 2014 Çarşamba

Yeni BB krem > Shangpree Crystal BB krem

BB kremler hem ten makyajımızı yapıp, hem de cildimizi iyileştirerek tam da ihtiyacımız olan şeyi yapıyor. Shangpree güzellik salonlarında kullanılan benim yeni tanıştığım bir Güney Kore markası. Sağlıklı cilde ulaşma konusunda diğer markaların bir adım önündeler.

Genelde yağlı olmaları nedeniyle BB kremleri çok sevmezken, istediğim özelliklere sahip birini bulunca sizinle paylaşmak istedim. Shangpree Crystal BB krem önyargılarımı yıkarak beğenimi kazandı.

Shangpree Crystal BB kremin anında farkettiğim etkileri, mat bitiş, tatmin edici kapatıcılık ve doğal görünüm oldu. Yaz ayları için tam da lazım olan şeyler bunlar.

Kapatıcı özelliğini vurgulamak için arkadaşımın sivilce bulunan yanağını seçtim. Tek kat BB kremin etkisi şöyle;

Kusur örtücü ve kapatıcı özelliği gayet başarılı. Cilde aydınlık ve beyazlık veriyor. Benim cildimde de duruşu oldukça hafif ve kendimi taze hissetmemi sağladı. Az miktarının tüm cilde yetebiliyor olmasını ve kalıcılığını çok beğendim.

BB kremlerin uzun vadede sağladığı etkiler ise; yara ve sivilce izlerinin azalması, ince kırışıklıkların açılması, ciltte beyazlama ve güneşin zararlı etkilerinden koruması. Düzenli kullanımda ortaya çıkan bu etkiler oldukça heyecan verici.

Marka Vanilya Kozmetik' e ait ve şimdilik gittigidiyor.com' da satılıyor (tık tık). Tek bir tüpü 1 sene yetebilir, az miktarda ürün tüm cildi kapatmaya yetiyor. Uzun vaadede sağladığı onarıcı etkiler nedeniyle iddialı olan Crystal BB Krem' in uzun dönem etkilerini deneyimleyip paylaşacağım.

1 yorum:

Bloglar Yarışıyor, Siz de Katılabilirsiniz dedi ki...

Bloglar Yarışıyor ile siz de blogunuzla kazanmaya aday olun, promosyon ödüller kazanın. Sponsorlarımızın desteği ile bloglar arası etkinlik yarışmamızı ilk tur dahilinde düzenliyoruz. Siz de başvurun. Detaylı bilgiyi websitemizden öğrenebilirsiniz.
İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
Web: http://www.bloglaryarisiyor.net
Mail: iletisim@bloglaryarisiyor.net
Tel: +90212 330 9707


Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)