1 Mayıs 2014 Perşembe

Oriflame The one | Yeni Makyaj Serisi

Üniversite' nin ilk yıllarında ben de Oriflame temsilciliği yapmıştım. Benzer satış politikaları olan bir çok markaya göre Oriflame' in ne kadar kaliteli ve başarılı olduğunu biliyorum. 

Oriflame'nin yeni makyaj serisi The One' ın haberini Survivor birleşme partisinden aldım. Ada yaşantısı yüzünden bakımsızlaşan bayan yarışmacılar makyajlarını The One serisi ile yaptılar. İlk olarak fondötenlerin güzelliği ve ciltlerine verdiği ışıltı dikkatimi çekmişti.

Ben yeni serinin hayalini kurarken sürpriz bir The one çantası kapımı çaldı. Şık bir makyaj çantası içinde yeni serinin eğlenceli ürünleri vardı. Oriflame' den ilk kez bir hediye aldığım için ayrıca mutlu oldum. 





 Seride çarpıcı ve kalıcı renkler dikkat çekiyor. İlk merakla kullandığım ürünlerden bahsedersem; eyeliner gayet net, siyah çizgiler veriyor ve çok kalıcı. Rujun sürümü yumuşacık, tek dokunuş bile dudakları canlandırmaya yetiyor.


The One Eyeliner Stylo 



The One Volume Blast Mascara



The One Long Wear Kalıcı Oje 



The One Colour Impact krem far


The One Colour Unlimited ruj

Ürünlere teker teker yer vereceğim ama sizlere bir öngösterim yapmak istedim. TheOne serisinin fiyatlarının da oldukça makul olduğunu hatırlatarak herkese keyifli akşamlar dilerim.

2 yorum:

viva dedi ki...

Ilk kez okuyorum bu markadan, ürünlerde güzel birseye benziyor, yorumlarini merakla bekliyorum :)

sena zeyrek dedi ki...

Güzel günlerde kullan :)

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)