24 Mayıs 2014 Cumartesi

Mastiha Damla Sakızı ve Zeytinyaglı Sampuan

Mastiha Kozmetik; damla sakızının şifasından esinlenen Sakız adası orjinli bir marka.  Mastiha hem gurme Ege lezzetlerini hem de doğal kozmetikleri bize sunan çok yönlü bir marka.Sakız Adası/ Ege deyince deyince aklıma doğallık ve huzur veren zeytin dalları gelir. Bir çok ürününde damla sakızı yağı ve zeytinyağı birlikte kullanılmış. Siteyi ve ürünleri incelerken ambalajları ve üretim politikalarının dünya çapında ödüllü olduğunu gördüm.


Kozmetiklerin içeriğine önem veriyorsanız şöyle anlatayım; Mastiha Damla Sakızı ve Zeytinyağlı Şampuan' da damla sakızı yağı, zeytinyağı, buğday proteinleri, patates nisaştası, provitamin B5 ve keratin var. SLES, SLS, petrol türevi içermiyor. Deterjan türevi temizleyici maddeler içermediği için hafif bir temizlik sağlıyor. Temizleyici madde olarak zeytinyağı ve buğdaydan elde edilen yenilikçi maddeler kullanılmış. Kokusundan bu özenli içerik anlaşılıyor. Zeytinyağı kuru saçları beslemede ve nem vermede ideal. Bileşenleri tamamen doğal olduğu için bebeklerde bile gönül rahatlığıyla kullanılabileceğini düşünüyorum. Bundan başka provitamin B5, buğday proteinleri saç dokusunu geliştirme, canlı, sağlıklı ve ışıltılı saçlar vaadediyor. İçeriği sayesinde antibakteriyel özelliği var, saç derisinin daha sağlklı ve kan dolaşımının düzenli olmasını sağlıyor.


Saç dökülmesine yönelik bir çok şampuan kullandım. Organik olduklarını söyleyen bir çok markanın şampuanı bile saç dökülmesi problemime çare olamadı, bazılarının SLS, paraben içermesi de cabası .Üstelik doğal ya da dökülme önleyici şampuanların fiyatları dudak uçuklatıyor, memnun olmama korkusu yüzünden insan alıp kullanamıyor.  Bu yüzden Mastiha' nın ürünleri dökülme, saç derisinde pullanma, kepeklenmeden muzdarip olanlar için de ideal.
Fiyatı 22 TL olduğu için gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz. Saçlarınızda mucizeler yaratmasa da, vücudunuza kimyasaların girmediğini bilmenin mutluluğuyla yetinebilirsiniz. 


Siteden havale, kredi kartı ya da Paypal ile ödeme yapabilirsiniz. Siparişler 1 gün içerisinde kargoya verilip, en geç 2 gün içinde de adresinize teslim ediliyor.

 Teşekkürler #SihirlimaviyleAnnelerGünü

2 yorum:

ilke Çevik dedi ki...

Damla Sakızlı Şampuan mı? İsmi çok çekici :))) Güle güle kullan cnm

wishingbeauty blog dedi ki...

damlasakızlı şampuan,kulağa ne hoş geliyor.içeriğinin temiz olmasıda çok önemli tabi.alasım geldi canım ya:)

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)