20 Mayıs 2014 Salı

Cyrene Biomemetic Keratin Deep Conditioning Hair Mask | Keratinli saç maskesi

Biomimetik; vücudumuzun yapı taşlarını taklit edecek şekilde tedavi edici ajanların kullanılması demek. Cyrene klasik maskelerden farklı olarak biomimetik teknolojisiyle keratin içeren bir saç maskesi üretmiş. Bu sayede saçımızla temas eden keratin, saçın yapısına daha kolay işliyor.
Kuaförlerde yapılan keratin bakımı hakkında bilginiz vardır. Çok istesem de güvenebileceğim bir kuaför bulamadığım için keratin uygulaması yaptıramadım. Evde uygulayabileceğim saç maskelerine emanet ettim kendimi.


Cyrene Biomimetic Keratin Deep Conditioning Hair Mask; ismi gibi iddialı bir ürün. Ben maskenin deneme boyunu kullandım. 2 kullanıma rahatça yetecek kadar ürün var içinde. Kıvamlı ve hoş kokulu maske, saça kolayca sürülüyor ve sürüldüğü anda sertleşiyor.
Şampuandan sonra 5 dk bekletilmesi tavsiye ediliyor, ben saç boyunca uygulayıp 10 dk kadar beklettim.
Yumuşacık ve ipeksi saçlar sağladığı ilk etki. Kıvamlı ve yoğun bir maske olmasına rağmen saçlarımda ağırlık yapmadı. Benim gibi çok fazla düzleştirici/maşa kullanıyorsanız çatal çatal saç uçlarınızın ve dağılan buklelerinizin olması muhtemeldir. Maskeden sonra bu kötü görüntü hafiflemiş oldu. Haliyle saç tellerim benliğini buldu, düzgün birer bukle oluverdiler. 
2. uygulamadan sonra elektriklenme azaldı ve saç tipim belirginleşti diyebilirim. Keratinin özelliği de tam olarak bu zaten! Maske saç uçlarına kesin çözüm olmadığı için aylık olarak uçlarından aldırmaya devam ediyorum.


Maskenin tam boyunu düzenli olarak kullanınca etkisinden tam anlamıyla faydalanacağımı düşünüyorum.


Cyrene markası temiz içeriği ve Türk menşeili olması nedeniyle sevilmeye değer. Cyrene ürünleri Lilakutu'dan alabilirsiniz.



6 yorum:

audrey dedi ki...

cyrene nin kullandığım bütün ürünlerini sevdim şimdiye kadar ..:-))

Shewgy dedi ki...

Bende aynı maskenin deneme boyunu kullanıyorum şuan ama 2 değil neredeyse 5 kullanım oldu çünkü az az uçlara uyguluyorum gayet başarılı sonuç aldım. :D En kısa zamanda tam boyunu alacağım bende :D

Shimizu Zen dedi ki...

Ben de kullanmaya yeni başladım, çok sevdim şimdilik :)

Shimizu Zen dedi ki...

Benim saçlarım çok yıprandığı için tüm saçıma boca ediyorum :)

Balbocegi ile Kozmetik dedi ki...

canım keratin maskesi olarak kesinlikle Selective Pro-tek Ammino keratin oneririm. eskiden sadece kuafor malzemesi satan yerlerde vardı. Fakat artık Gratislerde de var. Kokusu , etkisi kesinlikle harika . Cevremde kim kullandıysa bayıldı :)

Shimizu Zen dedi ki...

Canım söylediğin iyi oldu, bi gidip bakıcam mutlaka:)

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)