2 Şubat 2014 Pazar

Haftasonu alışverişleri (Yves Rocher, Bambi, Ekol, Kozvi.com, Limango)

Su gibi geçip giden bir haftasonunun ardından alışveriş önerileri içeren güzel bir yazı hazırladım. Okumadan geçmeyin lütfen :)


Soğuk havalar geçip giderken kışlık ürünlerde büyük indirimler devam ediyor. İndirimler karşısında kendimi kaybetmeden, minik minik alışverişler yaptım. 
Bambi' den deri bot ve Ekol' den fuşya renkli bir bluz aldım, sezon başına göre yarıya düşmüş fiyatlar. Benden söylemesi :)


Yves Rocher'un roll-onlarını uzun zamandır merak ediyordum. İçeriğinin temiz olması, alüminyum tuzu içermemesi büyük avantaj, ter kokusunu önlemede ne kadar başarılı göreceğim.  Yves Rocher' un vanilyalı parfümü kokusuna bayıldığım ve bittikçe aldığım yegane parfümüm. İndirim dönemlerini kollayın, kapın bir tane :)


Ve Limango' dan paketim var:) Limango' nun fırsat reyonu ve outlet bölümlerinde giyim, kozmetik ve dekorasyon için çok uygun fiyatlar oluyor. Limango' nun müşteri memnuniyeti ve teslimat politikalarını çok sevdiğim için sık sık alışveriş yapıyorum.


Son olarak Kozvi.com' dan yaptığım alışverişi görüyorsunuz. Dermokozmetik ürünler diğer sitelere kıyasla oldukça ucuz. Sally Hansen tırnak eti giderici jeli duymayan yoktur zaten. Ren göz altı kremini ise uzun zamandır denemek istiyordum. Göz altı kremlerine bir dünya para ödeyip sonuç alamamaktan sıkılsam da, yeni markalar denemekten kendimi alamıyorum.

Sizler yeni yılda neler aldınız, yoksa alışveriş orucunuzu hala bozmadınız mı?

2 yorum:

Titania dedi ki...

Hayırlı olsun aldıkların, güle güle kullan :)
Yves Rocher'ın roll-on'u var bende, gayet memnunum ben :)
Limangodan ben de 3-4 alışveriş yapmıştım da hep çok geç sürede geliyor, kampanyanın bitmesi, ürünlerin gelip paketlenmesi falan derken. Ama eninde sonunda sağlam bir şekilde ulaşıyor elime aldıklarım o da önemli tabi :)

Unknown dedi ki...

Ama olmadi :(nerde bot , nerde bluz:) gule gule kullan alisveris orucu olmuyor, giyim de öyle ee ne yapsak hayat çok bunaltiyor bazen, simartmak lazim da ara ara kendimizi tabii

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)