24 Ağustos 2012 Cuma

Nail Art Tırnak Süsleme Sanatı

Yenilikmarketi.com' dan oje ve nail art tutkunlarının denemesi için çok güzel bir set geldi :)




Setin içinde base coat, kırmızı ve beyaz renkli oje, 4 adet nail art plakası, desenleri tırnağımıza uygulamak için bir çeşit damga ve spatül bulunmakta.








Plakalar üzerindeki birbirinden cicili- bicili desenleri görmüşsünüzdür. Bu desenleri tırnaklarımıza uygulayarak sıradışı süslemeler yapmak ise bu set sayesinde çok kolay.

Bunun için;
 ilk olarak base coat uyguluyoruz, kuruyunca herhangi bir ojemizi üzerine sürüp tırnağımızın zeminini hazırlıyoruz. 
Daha sonra plaka üzerindeki deseni istediğimiz renge, yoğun bir şekilde boyuyoruz. Desenin girintilerine ojenin dolması çok önemli bu aşamada.



Spatula ile plakanın üzerindeki ojeyi sıyırıyoruz. Böylece desenin çevresi temizlenmiş ve sadece çukur halde duran figürümüz geride kalmış oluyor.



Çok acele damga ile önce desene, sonra tırnağımıza bastırıyoruz.








Ta-taamm :) Şahane bir desen tırnağınızın üzerinde size gülümsüyor. Fazlalıkları aseton batırılmış kulak pamuğu ile temizleyebilirsiniz. Bu deseni nasıl yaptığınıza dair meraklı sorulara hazır olun :) 




Sizler de bu sete ve fazlasına göz atmak isterseniz buraya bakın derim.

Özellikle kıvırcık saçlıların ve saçların tararken bin türlü mücadele verenlerin denemesi gereken Tangle Teezer' a ve su altında fotoğraf çekmek için kullanabileceğiniz bu kılıfa göz atmanızı öneririm.


Ve benden güzel bir haber... 500 takipçiye ulaştığımda kutlama hediyesi olarak yukardaki nail art setinden bir tane hediye etmeyi planlıyorum.
Takipte kalın.
Sevgiler <3

3 yorum:

dnz dedi ki...

Damgayı tekrar kullanmak için asetonla mı temizliyoruz?? Bi de desenler tek kullanım mı? Temizlenebiliyor mu? Bu arada güle güle kullan canım :)

Shimizu Zen dedi ki...

Evet,damganın üzeri plastik,silikon tarzı bişey olduğu için asetonla kolayca silinebilyor. Desenler de aynı şekılde silinip tekrar kullanılabiliyor. Teşekkür ettım ben de:D

Bluemoon dedi ki...

Nerden altın bulamıyorum:(

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)