2 Haziran 2012 Cumartesi

Maybelline the Volume Express ve the Falsies Volume Express Mascara


Bi rimel hastası olarak bi ara baktım ki bütün param rimellere gidiyor. Buna  bir dur demek lazımdı ve ben de Maybelline' nin maskaralarının abonesi oldum. Her ay yeni bi tane bitiriyorum ve bi maskaraya 50 ya da 100 TL vermeye içim acıyor açıkcası. Maybişleri bu yüzden çok seviyorum :)) Zaten bir çoğunuz biliyorsunuzdur, fiyatları 13 TL ile 15 TL arasında değişiyor. Ve performansları pahalı rakiplerinden hiç de aşağıda değil bence. 



 Şu an elimde Colossal Volume Express ve Falsies Volume Express var. İkisinin de fırçalarının açılı olmasını çok seviyorum.



Resimde gördüğünüz gibi Falsies'in daha kalın bir fırçası var Colossal'a göre. Falsies bu sayede 2 hamlede bile çok dolgun kirpikler sağlıyor . Colossal'ın ince fırçası da çok ergonomik geldi bana, yani sürümü çok kolaylaştırıyor ama yeterli dolgunluğa ulaşmak için daha çok kat sürmek lazım çünkü üzerine yeterli boya alamıyor.
Neticede siz de benim gibi bol kirpikli ve bolca rimel sürmeyi seven biriyseniz Maybişleri tavsiye ediyorum. Alın kullanın :)




5 yorum:

chunlibeauty dedi ki...

Sarı olan bende var ama henüz denemedim :)

Shimizu Zen dedi ki...

Sarıdan ziyade mor daha kullanışlı geldi bana :D

pembe fiyonk dedi ki...

moru sevemedim ama sarıdan memnun kaldım ben :)

Shimizu Zen dedi ki...

İkisinin ortasını bulmaları lazım o zmn :)

Adsız dedi ki...

Hello There. I discovered your weblog the usage of msn.
This is a very well written article. I'll make sure to bookmark it and come back to read extra of your helpful information. Thanks for the post. I'll definitely
return.

Also visit my page ... Card sharing Sky

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)