16 Mart 2015 Pazartesi

Vitacost alısveris | İndirim kodu

Organik ve temiz içerikli ürünlere düşkünseniz Vitacost' u bilmeniz lazım. Kendisi benim de Avalon stoklarım bittikçe başvurduğum adresdir (Şuradan bakın:). Organik ürünlerin fiyatı ülkemizde çok uçuk düzeylerde. Hani gönül hep SLS, paraben içermeyen, hayvanlar üzerinde test yapmayan markalar kullanmak istiyor da, bir yandan fiyatlar bizi düşündürüyor.
Bu durumlarda Vitacost gibi sitelere koşuyoruz. Yapılan alışverişler büyük çoğunlukla sorunsuzca ulaşıyor (Yurtdışı alışverişlerde  hep bir risk olduğunu unutmamak lazım).

Sitede indirim kodları da geçerli oluyor. İki mailiniz varsa birini refere ederek kendinize indirim kuponu kazandırabilirsiniz. Ya da şu linkten üye olup 10 dolar kazanabilirsiniz. Böylece kargo ücretsiz alışveriş yapmış olursunuz.
Ben de sevgili Kermit Alemlerde' nin tavsiyesiyle Avalon' ların yanında saçım için Viviscal tablet aldım. 3 hafta içerisinde ulaşmasını bekliyorum.
Gözüm kapıda adeta :)

6 yorum:

kiyoi dedi ki...

merhaba, ben de sipariş verdim bu siteden ama türkiye gümrük cok sıkıntı yapıyor. bir çok badire atlatarak zar zor doktor raporu ile ürünleri aldım ama bir daha doktor raporu yazdırmam mümkün değil. siz nasıl tc ye sokuyorsunuz. hiç sıkıntı yaşamadınız mı ?

Adsız dedi ki...

Vitacost alışveriş deneyimi https://tubakonuksever.wordpress.com/2015/09/27/yeni-bir-alisveris-deneyimi-vitacost-com/

Unknown dedi ki...

Viviskal isdeyenller taplletlleri bende var isdanbul 0536 400 45 31

Unknown dedi ki...

Viviskal isdeyenller taplletlleri bende var isdanbul 0536 400 45 31

sevde dedi ki...

Linki guncelleyebilir misiniz indirim kuponu icin

sevde dedi ki...

Indirim kuponu icin linki gunceller misiniz?

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)