5 Ocak 2015 Pazartesi

BOYALI SAC BAKIMI | PHYTO Boyalı sac programı

Saç bakımında "az ürün, çok iş" konseptini seviyorum. Bir şampuan, bir bakım kremi/yağı kullanıp saatlerce bakım yapılmış saçlara ulaşmak hangimizin hayali değil ki. Bu yüzden kaliteli ürünleri denemeyi ve sizlere önermeyi seviyorum.

Phyto' nun boyalı saçlar için Phytocitrus serisi sonbahar bakım rutinimi oluşturdu. Bu serinin özelliği boyalı ve açılmış saçlar için yapılmış olması. Temiz içerikli ve hoş kokulu bu set ile evde saç bakımı yapmak eğlenceli ve oldukça kolay oldu.
Dermoeczanem' de geçen haftalarda Phytocitrus serisi indirimdeydi. Phyto organik saç boyalarını kullananlar kalitesini zaten biliyordur. Ben de şampuan, maske, bakım yağını bu set sayesinde denemiş oldum.

Phytocitrus Renk Koruyucu Şampuan; çiçek özleriyle boyalı ve röfleli saçların ışıltısını kazandırmayı ve canlı görünmesini sağlıyor. Ben saçlarımı dönem dönem daha parlak gözükmesi için koyu kestane/siyah tonlarına yani kendi tonlarına boyuyorum. Saç diplerimi sls' siz şampuanla yıkasam da hacimli ve bakımlı görünmesi için uçlarında normal şampuan kullanıyorum.
Seride turunçgil özleri yoğun olarak kullanıldığı için kapağı açtığınızda harika bir portakal kokusu karşılıyor sizi. Badem proteinleri saçı yapılandırıyor, deniz topalağı rengi sabitliyor. 
Şampuan SLS içermesine rağmen fazla köpürmüyor. Kullandığınızda ilk hissettiğiniz saçlarınızın yumuşacık ve mis kokulu olduğu. Şampuanlama öncesi bakım yağı kullandığınızda parlaklık ve ışıltı pik yapıyor. Böylece yıkamaya bağlı renk kaybı en aza iniyor, boyanın rengi kendini belli ediyor. Phyto' nun bu serisi daha önce John Frieda' nın boyalı saçlar için olan serisinden daha etkili geldi.

Phytocitrus Maske aslında şampuandan önce kullanılan bir bakım kremi. Yıkamadan önce 5 dk. saçta kadar tutuluyor. Saça zarar verecek kimyasallar içermiyor. Saça kaybettiği nemi sağladığı için elektriklenmiş görüntü azalıyor, saç modelleri daha düzgün gözüküyor. Benim gibi ince telli saçlarınız varsa, düzleştirmeden ya da köpük olmadan saçınızı kullanamıyorsanız maskenin verdiği bakım etkisini seveceksiniz. Hem boyadan vazgeçemeyen hem de boyanın neden olduğu kuruluktan şikayetçi olanlar için de güzel bir maske.
Phyto Subtil Elixir Bakım Yağı boyadan, röfleden tiftik tiftik olmuş kuru saçlara parlaklık katıyor. Saçlarım roaccutane nedeniyle epey zayıfladı ve koparak dökülenler oldu. İçinde vitaminler ve bitki yağları var. Yıkamadan önce 10 dk. saçlarda tutulup yıkanıyor. Şampuandan önce bakım yağı ya da maske kullanıldığında saçlar kolay taranıyor, boyanın rengi daha parlak gözüküyor, elektriklenme ve yıkamaya bağlı hasar azalıyor. Kolay durulanan bir yağ.

Kaliteli bakım ürünleriyle boyama süresini geciktirmek ve rengin kalitesini artırmak mümkün.  O yüzden boyalar kadar bakım ürünlerine de bütçe ayırmak gerekiyor.

Dermoeczanem Zonguldak' ta çalışan gerçek bir eczane. Dermokozmetik ve saç bakım ürünlerini uzmanlara danışarak bu adresten alabilirsiniz. Phyto ürünlerinden kullandıklarınız varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)