23 Ağustos 2014 Cumartesi

Bitenler | Saç ve cilt bakım ürünleri




Tek bir ürünün anlatıldığı yazılardan ziyade net ve kısa yorumlardan oluşan "Bitenler" yazılarını seviyorum. 
Keyifle okumanız dileğiyle.


Yves Rocher Kepeklenme Karşıtı Şampuan: SLS, paraben içermeyen, en uygun fiyatlı şampuanlardan. Kendim memnun kaldığım için ailecek kullanır olduk. 15 TL gibi hesaplı bir fiyatı var. Saç dökülmesi, kaşıntı, kepeklenme gibi sorunlar için tercih edebilirsiniz.


Avalon Organics Biotin B Comlex Şampuan: Şampuanda son nokta. Vitacost'tan almıştım (tık tık). Yine bulabilirsem alacağım. Ayrıntılı olarak şurda anlatmıştım.



Raen Herbal Conditioner saç kremi: Temiz içerikli harika bir saç kremi. Hindistan cevizi sayesinde mis gibi kokuyor. Palmiye yağı,pantenol B5, hindistan cevizi yağı  ve gliserin sayesinde besleyici özelliği var. Ayrıntılı okumak için tıklayın.


Loreal Elseve extraordinary yağ (mucizevi yağ): İndirimden Gratis'ten almıştım. Değerli çiçek özleri ve UV filtresi ile bakım sağlıyor. Tavsiye edildiği gibi hem şampuandan önce, hem taramadan önce hem de şekillendirme sırasında uygulandığında saçı ağırlaştırabiliyor. Bence en ideali saçlar nemliyken ya da yıkamadan önce az miktarda uygulamak. Ben mucizevi bir etkisini göremedim ama günlük bakımda kullanılabilir.

Fresh'n Soft Makyaj Temizleme Mendilleri: Makyaj temizleme ve düzeltmede kullanılabilecek güzel bir ürün. Bulaşan rimeli temizlemek ya da gün içinde tazelenmek için devamlı yanımda oluyor.


Salicade Şampuan: Dermatologun saç diplerinde kaşıntı için reçete ettiği şampuandı. Berbat bişey, saç derimi daha da beter hale getirdi. Kullanmanızı önermiyorum. Çözümü SLS içeren şampuanları hayatımdan çıkararak buldum.


Davines Calming Shampoo | Saç derisine özel şampuan: SLS içermeyen mükemmel bir şampuan daha. Saç derisindeki kaşıntı, kepeklenme, sivilcelenme problemlerini çözmek için üretilmiş. Oldukça başarılı ve etkili. Saçhane.com' dan alabilirsiniz.


DDF Sensitive Skin Cleansing Gel | Hassas ciltler için yüz temizleme jeli: Aloe ve gliserin ile zenginleştirilmiş harika bir yüz yıkama jeli. DDF' nin kalitesi zaten aşikar. Hassas ciltlere zarar vermemesinin yanında, o kadar iyi temizliyor ki yağlı/sivilceli ciltler bile kullanabilir. İndirimde yakalarsam yeniden alacağım.

Avene Cleanance Gel | Yüz yıkama jeli: Yağlı ve sivilceli ciltlere uygun güzel bir ürün daha. Cildim artık yağlı değil ama yoğun makyaj yaptığım günlerde derinlemesine temizlik için kullanıyorum. Bu sayede sivilce oluşumunu önlüyorum. Kurutmadan temizlemesi ve termal su içeriği nedeniyle yatıştırıcı özelliğini seviyorum. Online alışveriş sitelerinden takibe alın ve edinin :)

Bitenlerden sizin de kullandıklarınız varsa yorumlarınızı bekliyorum.

3 yorum:

makyajlı kareler dedi ki...

Gelsin yenilerrrr cnm:)))

buraliolmayan dedi ki...

Bitenler ve alışveriş yazıları benim de favorim.Hem yazmayı ama en çok okumayı seviyorum :))

Balbocegi ile Kozmetik dedi ki...

Ohhh ne guzel bitmisler canim. Sls icermeyen hem de oldukca uygun fiyatli bir sampuan onerebilirim. Uni baby sampuan harika. Bebk sampuani olsa da ben severek kullaniyorum:)

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)