25 Mayıs 2014 Pazar

Cyrene Makyaj Temizleme Suyu

Misel solüsyonlar benim gibi üşengeç, yoğun ama mükemmelliyetçi kızların kahramanlarıdır. *!*
Misel solüsyonlardan en merak ettiğim Cyrene markasına aitti. Sonunda deneme fįrsatı bulabildim.Cyrene, hiçbir zararli kimyasal içermeyen  bir Türk markası. 
Karma-yağlı ciltler / hassas kuru ciltler olmak üzere iki çeşit Cyrene misel solüsyon var. Hem cilt hem göz makyajında kullanabileceğiniz bu solüsyonlarda; allantoin, yeşil çay, pantenol gibi besleyici özler var. Bu özler kuru ve hassas ciltleri yeşil çay ve provitamin B5 ile rahatlayıp nemlendiriyor, allantoin ile kızarıklıkları azaltıyor. Yağlı ciltlere özel solüsyonda bulunan aloe vera ise cildi sakinleştiriyor.

 Göz makyajını temizleme konusundaki çok başarısı ve ciltte bıraktıkları ipeksi his sevilmesi için en büyük neden.
Uzun süredir bir Cyrene' i bir Sensibio H2O' yu kullanarak karşılaştırma yapmaya çalışıyorum. Cildimde şu an hem karma, hem kuru, hem hassas hem de sivilceye yatkın bölgeler var, bu sebeple iyi bir denek olduğu düşünüyorum :) İkisi de işini çok iyi yapsa da aralarındaki  farkları şöyle özetleyebilirim.

1)Cyrene Misel Solüsyonun içeriği daha temiz.  Paraben, renklendirici, alkol bulunmuyor.

2)Cyrene suya dayanıklı göz makyajını çıkarmada daha başarılı. Aşağıda fotoda asla kolay kolay çıkmayan Oriflame The One ile yaptığım iki çizgiyi görüyorsunuz. Bioderma waterproof makyajı çıkarmada yetersiz kalıyor, Cyrene bu konuda daha başarılı.


 3)Cyrene' in fiyatı daha hesaplı. Türk markası olması da tercih edilme nedeni.

4)Cyrene cildimin kuru bölgeleriyle iyi anlaşırken, sivilceye yatkın bölgelerine pek sevimli gelmedi. Sivilce önleme, nonkomedojenik özellikleri olan Bioderma' yla bu konuda sorun yaşamamıştım. 

Kısacası; Cyrene misel solüsyonlar cilt tipinize göre seçme şansınızın bulunduğu, içeriğine güvenebileceğiniz ürünler. Waterproof makyajları göz çevresine zarar vermeden adeta silgi gibi temizlemesi en muhteşem özelliği. Cilde uygun pH' ı ve nemlendirici özelliği ile cildinizi/makyajınızı durulamaya gerek kalmadan temizleyebilirsiniz. Sivilceye yatkın ciltlerin karma/ yağlı ciltler için olan solüsyonu önce ciltlerinin bir kısmında sonra tamamında denemeleri iyi olur.

Siz Cyrene ürünlerini denediniz mi? Yorumlarınızı paylaşın lütfen.

4 yorum:

ilke Çevik dedi ki...

Aynu sekilde bioderma dan başarılı buldum. Bende daha dun yazmıştım =))

sena zeyrek dedi ki...

Sivilce sorunlarından dolayı bioderma kullanmayı tercih ediyorum ama cyrene de güzel ve severek kullanıyorum.Göz makyajımda suya dayanıklı ürün kullanmayı sevmediğim için sıkıntı yaşamıyorum

Mine Özdemir dedi ki...

bende cyrene akneli ciltler için olan toniği sipariş ettim.yaz geliyor bu ürün soyma özellikli herhangi bir problem olur mu diye düşünüyorum açıkçası .Size mail yolladım cevaplarsanız sevinirim çünkü roaccutane tedavimiz aynı zamanlarda bitmiş o yüzden sormak istediğim çok soru var.

Unknown dedi ki...

nerden temin edebiliriz bu markayı sadece internetten mi?

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)