12 Ocak 2014 Pazar

Yurtdışından çanta alışverişi | Foymall.com

Heyooo haftasonunuz nasıl geçiyor? Ben hafta içinin yorgunluğunu atmakla meşgulüm. En iyi moral bulma yolu ise gümrükten sorunsuzca geçen siparişler. Geçen ay sizlere bahsettiğim Foymall' dan aldığım çantam elime ulaştı. Tam istediğim ve senenin modası olan açık kahve / apricot renginde klasik tote model bir çantam var artık:)



Hem kısa sapla hem de çapraz askıyla kullanılabilen çantalar favorilerim.


Bu resimden anlaşılıyor sanırım çantanın içi hem çok geniş ve hem de iki küçük cebi var. Benim gibi çantasında onlarca ıvır zıvır taşıyanlar için büyük kolaylık.



Yaz aylarında kullanabileceğimiz sonsuz renk çanta varken, kışa yakıştırdığım renkler siyah ve kahve tonlarıdır. Aynı renk bir çizme ile tote çantam kombinlenmeyi bekliyor.Maaş günleri kontrolsüzce alışveriş yapınca, ekstre günü acı gerçeklerle yüzleşiyorum:( Bir de yurtdışı sitelere takıldım ki sormayın gitsin. Taş devrindeki gibi tek tip kıyafetle yaşamayı istiyorum bazen:)

Foymall' den alt limit şartı olmadan ücretsiz alışveriş yapabiliyorsunuz. İlk alışverişte %15 indirim kodunu kullabilirsiniz. Modeller ve ürün çeşitliliği ise alışverişe cezbediyor. Benzer kıyafetleri alıp pişti olmaktan kurtulmanın kesin yolu yurt dışı online alışveriş şu anda. Güvenli alışveriş konusunda tam puan verdiğim adreslerden birisi de Foymall.com

İlk alışverişimi tek ürünle sınırlandırdım, baharlık kıyafetler stoklara girer girmez 2. alışverişimi yapacağım. Alışveriş yapmak isteyenler ve yurtdışı alışverişe hala cesaret edemeyenler var mı? Lütfen içinizdeki korkuları atın, tıklayın kapınıza kadar gelsin :)

11 yorum:

MERVE dedi ki...

ay bu post tam benim için olmuş :)
günlerdir araştırıyorum alsam mı almasam mı diye. en son bir adım attım paypal hesabı açtım ama nasıl kullanılıyor bilmiyorum :)

Shimizu Zen dedi ki...

Paypal'a kredi kartını tanımlıyosun cnm önce. Google'a paypal nasıl kullanılr diye yaz istersen ayrıntılı çıkıyor karşına:)

herşeyin bişeyi var dedi ki...

alibaba.com dan getirttim çok beğendiğim 2 çanta modelini ama derileri adinin de adisi çıktı..tamam suni deri diye belirtilmişti ama arabadan inip arabaya binerken nasıl ve ne şekilde soyulur bir çanta :( umarım seninkiler böyle çıkmaz iyi günlerde kullan dilerim :))) mrlgrck74.blogspot.com

Unknown dedi ki...

ya alışveriş diyetimi bozucam ama sayende :) güle güle kullan..

sosyetepazarimm.blogspot.com dedi ki...

güle güle kullan, kaç ayda geldi?

Shimizu Zen dedi ki...

1 ayda geldi, tşk ederim :)

Shimizu Zen dedi ki...

Sağol canımcım :)

Shimizu Zen dedi ki...

Üzüldüm çantanın kalıtesız çıkmasına :(

Damla dedi ki...

Maalesef Foymall'ın sitesi artık çalışmıyor, benim aylar evvel verdiğim siparişimi göndermediler, maillere de cevap vermiyorlar. Kimseye tavsiye etmiyorum :(

Adsız dedi ki...

Yurtdışı Alışverişlerde Para İadesi
Üye olunması durumunda hesaplara 5 Dolar tanımlıyor.
https://givingassistant.org/?rid=6Smdmq5SVC

Adsız dedi ki...

Yurtdışı Alışverişlerde Para İadesi
Üye olunması durumunda hesaplara 5 Dolar tanımlıyor.
https://givingassistant.org/?rid=6Smdmq5SVC

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)