6 Kasım 2013 Çarşamba

Klorane Kinin Anti Hair Loss Serum | Saç dökülmesine karşı sprey

En azılı dermatolojik sorunlardan birisi kesinlikle saç dökülmesi.
Anemi ve üniversitede sınav dönemlerinde yaşadığım yoğun stres saç dökülmesini de beraberinde getirdi. Ve bu sene roaccutane ile beraber dramatik boyutlara ulaştı.

Kronik saç dökülmesinden kurtulmak için onlarca onlarca tablet, sprey, şampuan denedim. Birçoğu gittiğim doktorların önerdiği ürünlerdi. Ama gerçekten memnun kaldığım çok az ürün oldu.

Klorane dermatoloji alanında efsane markalardan birisi. Bu markayla saç dökülmesine karşı şampuan ve serumu sayesinde tanıştım. Kinin içeren bakım serumu; bitkiler ve B vitamini ile saç yapısını güçlendirmeyi ve uzamasını hızlandırmayı vaadediyor. Spreyi düzenli olarak kullandığınız takdirde saç diplerinizde küçük küçük tüyler görecek ve yeni saçlarınızın çıktığına şahit olacaksınız.


Sprey yeni saç çıkma sürecini hızlandırıyor ve ölü saç köklerini aktive ediyor.

*Benim kullandığım kadarıyla sprey saç dökülmesini tamamen önlemekten ziyade dökülen saçları yeniden çıkarmak için üretilmiş. 

*Dökülen saçların %100' ü çıkıyor denilemez ama oran %80'e yakın.
 *Kullandığım onlarca üründen sonra dökülmeyi mucizevi bir şekilde durduracak bir formül olacağını sanmıyorum. Tek derdim dökülen saçlarımın yeniden çıkması.

*Spreyin bir de şampuanı var (Yakında blogda yer vereceğim). Şampuanı yaklaşık bir sene kullandıktan sonra sıkılıp organik bir şampuan olan Avalon B Komplex Biotinli şampuana geçtim. Şu an Avalon şampuan ve  Klorane sprey ile saç bakım rutinime devam ediyorum. Günde 1 kez saç diplerine 10 fıslama :) yapmanız ve masajla yedirmeniz gerekiyor.

*Hoş, bitkisel bir kokusu var.
*Saç derisine uygulanan başka spreyler gibi baş dönmesi ve ağrısına neden olmuyor.
*Saçları ağırlaştırmıyor, saç diplerinden kolayca emiliyor.
*Erkekler için de uygun, hormonal, sistemik bir etkisi yok.

Tek dezavatajı fiyatı; yaklaşık 7 tane sprey bitirdim şimdiye kadar. Fiyatları farklı sitelerde 75- 90 TL civarında. Pahalı fiyatından şikayetçi olmasam daha çok kullanmak isterim.


Spreyin yanında bir de şampuan testerı geliyor. Denemek isteyenler için gayet güzel düşünülmüş bence.

Saç dökülmesine karşı kullandığım ürünler hakkında daha çok yazı isterseniz belirtin lütfen.
Siz bu sorunla nasıl başediyorsunuz ?


9 yorum:

sihirlimavi dedi ki...

:)
Ben de tam onu yazıyorum bloguma :))

Unknown dedi ki...

Blogunuzu yenı kesfettım, guzel bır paylasım olmus. Bende bu durumdan sıkayetcıydım ve Kadınlar kulubunde okumustum galıba tam hatırlamıyorum ama uzun zamandır yapıyorum. Sarımsakları sütte kaynatıyorum( kokusu gıtmesı için) sütü süzerek postunu çıkarıyorum o postuda kullandıgım şampuanın ıcınde atıyorum. bu benım sac dokulmemeı kesmıstı. hem ucun hem pratık hem dogal bır yontem. deneyebılırnız.

Unknown dedi ki...

Tabi rendelediğimiz sarımsakları sütte kaynatıyorum bunu belirtmeyi unutmuşum. :) Yoksa öbür türlü post oluşmaz:)

Shimizu Zen dedi ki...

Bende de bioblas var su aralar.Cam terebentinle denemek lazim cnm iyi geldiyse :-)

Shimizu Zen dedi ki...

Tesekkur ederim oncelikle hosgeldiniz :-)

Sarimsagi daha once yag olarak surmeyi denemistim,kokusu nedeniyle mecburen biraktim.Sutle kaynatmak harika bi fikir :-)

jkpdskflds dedi ki...

kaç ayda etkisini goruyorsun cnm

Shimizu Zen dedi ki...

1 ay sonra etkisini görmeye başlarsın, ama düzenlı kullanım şart.

Bilgeplatform dedi ki...

Merhaba, günümüzde pek çok kişi kellik ve saç dökülmesi gibi sorunlar ile yakınıp durmakta! minoxidil Türkiye bu duruma çözüm sağlamak amacı ile geliştirdiği minoxidil saç çıkarıcı losyonu bu tür sorunlar yaşayanlar için çıkarmıştır.

Diliyokki dedi ki...

Benim de blogumda bu konu hakkında yazılarım var ve ayrıca klorane sprey kullanmaya başladım ve yorumlarımı paylaşabilirim eğer isterseniz bloguma beklerim :))

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)