26 Kasım 2013 Salı

Fresh n Soft Makyaj Temizleme Ürünleri

Şurdaki videoda arkadaşım Ayşegül sizlere Fresh'n Soft ürünlerinden bahsetmişti. Yeni tanıştığım ve makyaj temizliğinde bu aralar favorim olan bu ürünleri bir de yazılı olarak anlatmak istiyorum.

Fresh'n Soft ürünlerine Gratis ve Real marketlerden ulaşabilirsiniz. Zaten bir kere deneyip kullanım kolaylığını görünce cilt bakım rutininize girecekler. Her gün onlarca kez dokunduğumuz yüzümüz,cildimizin en hijyenik temizliği hakeden bölgesi.

Öncelikle makyaj temizleme pamuklarından başlayalım. Pamukları çok kaliteli ve doğal, temizleme sıvısını döktüğünüzde eriyip gitmiyor. Zekice düşünülerek, cildi hassas ve normal olanlar için 2 ayrı tipte üretim yapılmış. Hassas ciltler için kenarı dikişsiz- yumuşak pedleri alabiliyorsunuz, cildiniz normalse çift taraflı dikişli pedleri tercih edebilirsiniz.



Ben makyajımı temizlerlen daha kalın olan pedi, tonik sürerken hassas olan yumuşak pedi tercih ediyorum.






Yorgunluğa yenildiğim günlerde en sadık dostlarım ise bu makyaj temizleme mendilleri oldu. Yine cilt tiplerine göre farklı seçenekler var. Kuru, normal- karma ciltlere için ya da anti- aging etkili gibi...
Ürünler parabensiz, alkolsüz, pH'ı cilde uygun ve dermatolojik olarak uyumlu.
Dokuma tekniği özel olduğu için cilde nazik davranıyor.
Tek bir mendil hem yüz hem göz makyajını çıkarmak için yeterli. Çok yoğun makyaj yapıyorsanız yüz yıkama jeli kullanmayı ihmal etmeyin.


Yine videoda anlattığımız tek kullanımlık ıslak mendile benzeyen makyaj temizleme mendillerini de çok pratik buldum. Gün içinde makyajınız akıyorsa, ya da silip farklı bir şey sürmek istiyorsanız çantaya atıp çıkabilirsiniz.



Bu ürün de makyaj yapmanızı acayip kolaylaştıracak. Banyomda daimi yerini aldı bile. Eyeliner ya da farın bulaşan kısımlarını silmek için ince ucu, fara hafif gölgeler vermek için de yassı ucunu kullanıyorum. 
Temizlik ve göz sağlığı açısından da tek kullanımlık bu çubuklar çok faydalı.



Ürünleri incelemek ve satış noktalarına göz atmak içi Fresh'n Soft' un sitesine göz atabilirsiniz.

Sonbahara adım attığımız şu günlerde hasta olmamak için beslenme ve hijyene dikkat edelim lütfen.
Herkese sağlıklı günler :)

4 yorum:

Hümeyra'nın denizi dedi ki...

Bu pamukların kalınlıklarına göre satıldığını bile bilmiyordum.Tonik sürerken bahsettiğin yumuşak olandan deneyeyim.Meğer bu konularda çok eksiğim varmış :)

Unknown dedi ki...

Evet sana katılıyorum Fresh'n Soft ürünlerini bir kere kullandın mı daha devamı geliyor. Ben de arkadaşımın tavsiyesi üzerine makyaj temizleme mendili aldım kullandım. Memnun kalınca alıp kullanmaya devam ettim. Şuanda cilt bakımım fresh'n soft ürünlerinden soruluyor. :)

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Fresh'n Soft un sitesinde üye olma kısmı çalışmıyor Ve satın alamıyorum. Nereden ulaşabilirim ürünlere ? bilen var mı acaba ?

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)