15 Kasım 2013 Cuma

BİONEM ile doğal cilt bakımına merhaba :)

Soğuk havalar kapıdayken Bionem ile şimdi de cildimize bir iyilik yapıyoruz. Çiçek özlerinin getirdiği mis kokusuna bayıldığım Bionem; Biota Laboratuvarları Bitki Araştırma Merkezinde 2 yıl boyunca binlerce bitki üzerinde yapılan çalışmalar sonucu üretilmektedir. BİONEM, sağlıklı bir cilde sahip olmak için gerekli olan nem ihtiyacını zengin formülü ve %100 çiçek özleri ile sağlar.



Nemlendirici kullanmak neden olmazsa olmazdır? Çünkü nemini kaybeden cilt bakımsız ve mimik çizgileri kırışık gibi görünür. Cildin sürekli nemlendirilmesi gerekir. Cildin sağlıklı kalmasını sağlamak ve yaşlanma belirtilerini azaltmak üzere düzenli nemlendirmeye ihtiyaç  vardır.

Elma  çiçeği özlü BioNem; cildin yapıtaşı epidermal lipitleri içerir, cildin yenilenmesini sağlar.  Orkide çiçeği özlü BioNem;  içeriğindeki doğal özlerle cildi dış etkilerin zararlarına karşı korur ve nemi cilde hapseder.Cilt dokusunu korur ve kurumasını önler. Zengin mineral desteği sağlar. Bitkisel zengin formülü ile nemin cilde hapsetmesinde yardımcı olur gün boyu nemli, pürüzsüz bir görünüme sahip olur.


Erik çiçeği özlü  BioNem; içeriğindeki pantenol ve bitkisel E vitamini ile  cilde kolayca nüfuz ederek cildi nemlendirir ve dış etkenlere karşı korur. Ayva çiçeği özlü BioNem; içeriğindeki doğal özler ile cildi dış etkenlerin zararlarına karşı korur,  cilt yüzeyini örterek ciltteki su kaybını en aza indirir. Cildin gün boyu nemli kalmasını sağlar.  Cilt ile uyumu dermatolojik olarak test edilmiştir. PARABEN içermez.

Biota Lab.' larının güvenilir ellerinden çıkan BioNem ile ilk fırsatta tanışmaya bakın.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Bionem i bende 2 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. cildimin nem ihtiyacını mükemmel derecede sağladı. kesinlikle herkese tavsiye ederim.

Adsız dedi ki...

Sürekli ev işi yaptığım için ellerim mahvoluyor. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Bionem kullanmaya başladım. sürdükten çok kısa süre sonra olağanüstü nemlendirme sağlıyor ve uzun süerede kalıcı etkisi var.

Adsız dedi ki...

Selam, öneri üzerine bende Bionem kullanmıştım. hatta şu an erik çiçeği özlü el, yüz ve vücut kremini kullanıyorum güzelmiş gerçekten.

Shimizu Zen dedi ki...

Beğenmenize sevindim:)

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)