30 Haziran 2013 Pazar

Hepsiburada.com alışverişim | Modern kitaplık | Çalışma odası dekorasyonu

Online alışveriş gerçekten bir hastalık. Hele bu hastalığın rahatlığına ve sunduğu imkanlara alışanlar için daha tutkulu bi durum.

Hepsiburada.com yıllardır online alışverişlerimde güvenle kullandığım sitelerden biri. Şimdiye kadar bu siteyle hiç bir problem yaşamadım, bu sebeple özellikle teknoloji ya da dekorasyon konusunda bir ihtiyacım varsa ilk olarak buraya bakarım. Dönem dönem o kadar güzel indirimler oluyor ki almamak için kendimi zor tutuyorum. Her ay illa ki gözüme kestirdiğim bir şey oluyor. Eski hesaplarıma baktım da kitap, mutfak robotu, mp3, telefon daha neler neler almışım  ben bu siteden :)


İşte temmuz ayında  yaptığım alışverişler. Bir ay içinde 2 kere sipariş vermem çılgınlığımı yeterince ifade ediyordur sizlere sanırım.  



Resimde gördüğünüz Decortie kitaplık
 geçen seneden beri hayallerimi süslüyordu ama elim gitmemişti.  tıklayın siz de bakın :)

Hepsiburada.com' da 100 TL indirim olduğunu görünce hiç affetmedim, hemen aldım. Şimdi çalışma odamın en güzel yerini süslüyor. Bundan başka ikinci hattım için aldığım Samsung telefonu da güzel bir indirimde yakalamıştım.

Trendyol, markafoni gibi yine çokca kullandığım sitelerin aksine burdan verdiğim siparişler 2-3 gün içinde elimde oluyor. Ee daha nolsun, biri beni durdurana kadar bu çılgınlığa devam :)

Not: Eski tarihli yazımı kitaplık önerisi hakkında mail atanlar için yeniden yayınlıyorum. Sevgiler:)


13 yorum:

MehtapveKitap (Asabi Bakire) dedi ki...

Kitaplığının kitaplarınla süslenmiş halinide görmek isterim.Hayrlı olsun

kozmetik bir aşktır :D dedi ki...

kitaplık çok şık ve modern duruyor :)

Shimizu Zen dedi ki...

teşekkürler :D

drwilldone dedi ki...

Kitaplığın çok güzel gerçekten. Bende ne zamandır almak istiyorum, artık kitaplarım mevcut kitaplığıma sığmıyor çünkü, ama yer değişiklikliği ihtimali yüzünden şimdilik sabrediyorum. Seninki hem modern hem de kullanışlı, güzel günlerde kullan :)

Shimizu Zen dedi ki...

Ben de çok severek aldım,teşekkürler. Değişik kitaplıklar arıyosan, decortie kitaplıklarını beğeneceğini düşünüyorum. Sevgıler :)

Makyajlı Betty dedi ki...

Wouww! Çok değişik ve çok güzelmiş, güle güle kullan :) Ben de mi alsam diyorum ama kozmetiklerin cüzdanımda açtığı delik, ozon tabakasındakini geçti :D Neyse kalsın, şimdilik ;)

Unknown dedi ki...

demonte halde gelmesi problem oluyor birazcık, ben de çok alışveriş yapmıştım ama sonunda bana kazık attı , 3-4 ay ürünümü yollamadı iptal de etmedi,çok güzel şeyler var uygun da ama o gün bu gündür korkuyorum hepsiburadadan alışveriş yapmaya:(

pembe fiyonk dedi ki...

güzel eşyler almışsın bence :)) güle güle kulln cnm...

Shimizu Zen dedi ki...

Teşekkürler canım :)

Shimizu Zen dedi ki...

Demonte olmasa daha iyi olur tabi ama biz o kadar çok alıştık ki demonte mobilyalara, 2 kişi 1 saat içinde hallettik kurumunu. Yaşadığın soruna üzüldüm, online alışveriş bu... ne zaman ne olacağı belli olmuyor :(

Shimizu Zen dedi ki...

Teşekkür ederim:) Biraz para biriktirip indirimli fiyatları kollaman gerekcek o zaman :)

Shewgy dedi ki...

kesinlikle bu bir hastalık ve ben bu hastalığa yakalandığım için çok ama çok mutluyum :D

Shimizu Zen dedi ki...

Hastalığın ilk belirtisi de halinden memnun olma ve tedaviyi reddetme :D

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)