9 Mart 2015 Pazartesi

Organique ürünleri

Organique naturel cilt bakımı üzerinde bir Polonya markası. Cilt ve saç bakım ürünleri, kullanmaya kıyamayacağınız banyo bakım ürünlerine sahip. Üstelik özel serilerinden bir çoğu vegan ve vejeteryanların da kullanabileceği şekilde formüle edilmiş.



Yosun; cildin düzgün çalışması için organik bileşenler içerir. Bu bileşenler cilt tarafından emilir ve yenilenme- nemlendirme sağlar. Haliyle yosun içeren bir maskenin faydasız olması düşünülemez.


Organique Yosun Maskesi, kaliteli içeriği ile ciltte pürüzsüzlük, sıkılaşma ve parlaklık vaadediyor. Yenilenen cilt sayesinde mevcut kırışıklıklar azalıp, yenilerinin oluşması engelleniyor. Yüzünde belirgin kılcal damarları olanlar için de tavsiye edilen bir ürün.

Organique Kivi & Mango & Üzüm duş jeli ise; cilt dolaşımını uyararak sıkılaştırma, bir nevi masaj özelliğine sahip. Üzüm özlerinin antioksidan ve antiaging etkisi var. Selülit problemi olanlar için de eşsiz bir ürün kendisi...


Organique; duşta kullanmaya en üşendiğimiz ürün olan vücut peelingini eğlenceli bir hale getirmiş. Meyveli vücut peelingi reçel kıvamında, selülit problemi olanlar ve daha sıkı bir cilde sahip olmak isteyenlerin denemesi gereken bir ürün. İçeriğindeki kivi, mango ve üzüm özleri sayesinde iyileştirici, güçlendirici ve sıkılaştırıcı etkiye sahip.

Tüm bu ürünleri ve diğer ödüllü ürünleri markanın sitesinden inceleyebilirsiniz (tık tık). Benim wishlistimde ise methini çok duyduğum Hindistan cevizi yağı var..

İyi haftasonları :)

1 yorum:

sena zeyrek dedi ki...

Vücut peelingini bende kullanmıştım, çok güzel ;)

Yorum Gönder

Yazmadan gitmeyin :)